Κατάθεση εμπλέκει τον Καραχάλιο στο σκάνδαλο του ΕΟΤ - Νea Κeratsiniou - Νέα ΚερατσινίουΚατάθεση εμπλέκει τον Καραχάλιο στο σκάνδαλο του ΕΟΤ
Προς την πλευρά του τέως γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Νίκου Καραχάλιου δείχνει με την κατάθεσή του ένας από τους πέντε συλληφθέντες της ομάδας που επιχείρησε να υπεξαιρέσει 147.600 ευρώ από τον ΕΟΤ.
Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος ομολόγησε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν με ποιόν τρόπο θα γινόταν η υπεξαίρεση και, μεταξύ άλλων, κατέθεσε ότι ο πρώην ειδικός σύμβουλος του ΕΟΤ Κωνσταντίνος Βασιλάκος του είπε: «Μη σε νοιάζει, έχουμε την κάλυψη του γενικού γραμματέα (σ.σ: του Νίκου Καραχάλιου)».
Ο επιχειρηματίας κ. Μυλωνάς φέρεται να έχει καταθέσει (μαζί με στοιχεία που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του) στους αστυνομικούς πως στις αρχές Δεκεμβρίου τον προσέγγισε ο κ. Βασιλάκος, ο οποίος του εκμυστηρεύτηκε πως έχει στην κατοχή του μπλόκ επιταγών του ΕΟΤ και του ζήτησε να ψάξει να βρει «διαθέσιμες» εταιρείες ώστε οι ίδιοι να κόβουν επιταγές σε αυτές και να λαμβάνουν τα χρήματα. Ο ίδιος, συμπλήρωσε ότι για αυτή του τη συμμετοχή θα λάμβανε 4.000 ευρώ.

​​
Πηγή: Real News
loading...
 
Top