Βορίδης: Φαύλος, υποκριτής και φοροφυγάς ο Τράγκας

Σφοδρή επίθεση κατά του Γιώργου Τράγκα εξαπέλυσε π μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., Μάκης Βορίδης.
Ο βουλευτής της Ν.Δ., έκανε λόγο περί «φαύλων» και «υποκριτών», οι οποίοι εμπαίζουν τον ελληνικό λαό. Μάλιστα, εγκάλεσε τον παριστάμενο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ότι δεν βγαίνει ευθέως να αποδοκιμάσει τους «αντιμνημονιακούς φίλους σας».
Ο Βορίδης, πήγε ένα βήμα παρακάτω, ζητώντας να ελεγχθεί το «Πόθεν Έσχες», όσον εμφανίζονται στην λίστα. Με απλά λόγια ο γαλάζιος βουλευτής, άφησε ευθέως υπονοούμενα, σχετικά με το αν έχουν δηλωθεί και κατ’ επέκταση φορολογηθεί τα χρήματα, που «βγήκαν» εκτός Ελλάδος.
Ανεξάρτητα, πάντως, από τα νομικά επιχειρήματα που προέβαλε ο Βορίδης, όπως και να το κάνουμε έχει ιδιαίτερη αξία, το γεγονός ότι, έσπευσε να «χρεώσει» τον Τράγκα, στονεοδημοκτατικό παρελθόν. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο πρώην υπουργός είπε όπως αναφέρει το parapolitika.gr, ότι η σημερινή Ν.Δ., δεν έχει καμία σχέση με τον εν λόγω δημοσιογράφο.
 
Top