Με μεγάλη μας χαρά θα υποδεχθούμε για μια ακόμη χρονιά τα παιδιά μας το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 ώρα 12:30 και κάθε Σάββατο την ίδια ώρα, στο μέγαρο του Πειραϊκού Συνδέσμου (Καραΐσκου 104 και Σωτήρος Διός), στην παιδική και εφηβική μας χορωδία. 
Η παιδική χορωδία του Πειραϊκού Συνδέσμου, του παλαιότερου πολιτιστικού και πνευματικού Ιδρύματος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα της πόλης μας, και ενός από τα αρχαιότερα στη χώρα, συστάθηκε τα τελευταία χρόνια με πρωτοβουλία των αγαπημένων και άξιων δασκάλων του ωδείου, και λειτουργεί ήδη με μεγάλη επιτυχία, έχοντας δώσει συναυλίες στο τέλος της χρονιάς με αφιερώματα στον ελληνικό κινηματογράφο (2009), στον Μίκη Θεοδωράκη (2010), στην μελοποιημένη ποίηση του Νίκου Γκάτσου (2011), στην μουσική της δεκαετίας του ’60 (2012), καθώς και πολλές άλλες παραστάσεις κατά την διάρκεια του σχολικού έτους. 
Το κέφι και η αγάπη των παιδιών μας και των γονέων, οι οποίοι μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, μας εμπνέουν και μας ενδυναμώνουν στην προσπάθεια να προσφέρουμε στα παιδιά μας μουσική, αισθητική και πνευματική καλλιέργεια. 
 Η επιλογή νέων μελών της χορωδίας θα γίνει κατόπιν ακροάσεως που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30. 
 Η συμμετοχή στην χορωδία μας γίνεται χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση.
 
Top