Βασάνισε και σκότωσε την έγκυο φίλη του και την 3χρονη κόρη της
Νέα στοιχεία σχετικά με την ανατριχιαστική δολοφονία της εγκύου Τζούλιας  Οπόροκ αλλά και της τρίχρονης κόρης της από τα χέρια του συντρόφου της -κομμωτή στο επάγγελμα- έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με τουν Έλληνα ιατροδικαστή Σωτήρη Τσαντίλη, η τρίχρονη Βικτώρια υπέστη... πρωκτικό βιασμό λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της.
Ο κ. Τσαντίλης υποστήριξε ότι ανθρώπινο χέρι κατέβασε το παντελόνι του μικρού κοριτσιού, ενώ υιοθέτησε και την εκτίμηση της συναδέλφου του, Χαράς Σπηλιωπούλου, ότι η Βικτώρια παρέμενε ζωντανή για ώρες στο σημείο δολοφονίας της μητέρας του, πριν ξεψυχήσει.
Ο κ. Τσαντίλης υποστήριξε επίσης ότι δεν ήταν σε θέση να πει μετά βεβαιότητας αν ο πρωκτικός βιασμός της μικρής έγινε με το ανδρικό όργανο, με δάχτυλο ή αντικείμενο.
Ο 30χρονος κομμωτής δικάζεται στο Κακουργιοδικείο για το στυγερό έγκλημα του περασμένου Δεκεμβρίου στην παραλία της Γεροσκήπου.
Επίσης, στο Κακουργιοδικείο κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης και κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών, ο οποίος υποστήριξε ότι άκουσε τον Αντώνη Προκοπίου Κίτα να ζητά από τον 30χρονο κομμωτή να πει στους γονείς του να του καταθέσουν χρηματικό ποσό 200 χιλιάδων ευρώ προκειμένου να πει ποιοι πραγματικά έκαναν το έγκλημα.
Η σχέση του φερόμενου ως δράστη με την Τζούλια Οπόροκ
Ο κομμωτής  έτρεφε παθολογική ζήλια για τη νεαρή Μολδαβή, την οποία κακοποιούσε βάναυσα ασκώντας εις βάρος της σωματική βία.
Μάλιστα, η Γιούλα νοσηλεύτηκε κατά το παρελθόν σε κλινική από βαριά κακοποίησή της.
Το χρονικό του εγκλήματος
Ο 29χρονος κομμωτής, με τον οποίο συζούσε η Οπόροκ τον τελευταίο χρόνο, δήλωσε την εξαφάνιση των δυο γυναικών. Ώρες αργότερα, το πτώμα της 24χρονης εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο σε ερημική τοποθεσία κοντά στην πλαζ του ΚΟΤ.
Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο, βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Η νεαρή γυναίκα ήταν νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν παρατημένο στην παραλία.
Η 24χρονη βρισκόταν στη θέση του οδηγού, με τραύματα από σφαίρα στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα.
Κατά την ιατροδικαστική εξέταση, διαπιστώθηκε αργότερα η εγκυμοσύνη της γυναίκας, που βρισκόταν στον τέταρτο μήνα της κύησης.
Το τρίχρονο κοριτσάκι βρέθηκε σε απόσταση 50 μέτρων περίπου από τη νεκρή μητέρα του, μπρούμυτα πάνω στην παραλία.
«Έσβησε» με βασανιστικό τρόπο
Το τρίχρονο αγγελούδι «έσβησε» από ασφυξία, όπως κατέδειξε η πολύωρη νεκροψία της σορού της.
Βάσει της νεκροψίας, το κοριτσάκι είδε τη δολοφονία της μαμάς του και αργότερα ξεψύχησε  βασανιστικά στα χέρια του δολοφόνου της, ο οποίος φαίνεται ν’ απόφραξε το στόμα και τη μύτη της, μέχρι να ξεψυχήσει.
Το ανήλικο θύμα έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης σε όλο του το σώμα με εντονότερα τα σημάδια στο πρόσωπο.
Όπως καταδεικνύουν τα στοιχεία, το τρίχρονο αγγελούδι σύρθηκε μετά το θάνατό του και πετάχτηκε κοντά στη θάλασσα ημίγυμνο.
Πηγή: sigmalive
 
Top