Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά των εκδοτών του «Έθνους της Κυριακής» Γιώργου και Φώτη Μπόμπολα κατέθεσε στο δικαστικό μέγαρο της Πάτρας ο πρώην υφυπουργός εργασίας Νίκος Νικολόπουλος.
Η μήνυση αφορά δημοσίευμα της εφημερίδας το οποίο υπογράφεται από τον δημοσιογράφο«Α. Πατρινό». 
Ο Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε ότι τις επόμενες μέρες προτίθεται να καταθέσει μηνύσεις και εις βάρος άλλων, διαδικτυακών μέσων τα οποία όπως είπε μέσω αναρτήσεών τους επιχείρησαν να πλήξουν την ηθική και προσωπική υπόσταση του ιδίου, μετά την παραίτησή του από την θέση του υφυπουργού Εργασίας. 
Εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου ο βουλευτής απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την προσφυγή του στην Δικαιοσύνη είπε:...
«Η κοινωνία ξέρει, και οι πολίτες 25 χρόνια ξέρουν, κρίνουν και αξιολογούν την δημόσια και ιδιωτική παρουσία μου. 
» Ξέρουν και γι’αυτό τα φτηνά, χυδαία κόλπα και η λάσπη δεν έπιασαν τόπο  25 χρόνια τώρα. Θυμούνται πως τις  τόσες φορές που μετωπικά συγκρούστηκα πολιτικά, πολλοί προσπάθησαν να με «λασπώσουν».
» Και όλη αυτή η οργανωμένη εκστρατεία κατασυκοφάντησης μου σκοπό είχε να σκεπάσει τα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα που έθεσε η παραίτησή μου. 
» Και σήμερα που κατέφυγα στην δικαιοσύνη κατά των κ.κ. Γεώργιου και Φωτίου Μπόμπολα ασφαλώς και συνυπολόγισα το κόστος της απόφασης αυτής, όμως  πάνω από την προσωπικότητα μου που προσπαθούν κάποιοι να στραπατσαριστεί έβαλα εσάς τους πολίτες που με τιμούν και με εμπιστεύονται και θέλουν η δημόσια εικόνα του  πληρεξούσιού τους στη εθνική συνέλευση να είναι καθαρή».

(Το Ποντίκι)

 
Top