Αν άκουγε κανείς τον Αντώνη Σαμαρά στην σημερινή του ομιλία της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, θα νόμιζε ότι ο κ. Σαμαράς απλά διάβαζε έναν από τους αντίστοιχους πολιτικούς λόγους του κ. Παπανδρέου. Τέτοια ομοιότητα. Άλλαξε απλά το πρόσωπο, παρέμεινε όμως η ίδια φιλοσοφία και πρακτική.
                                                                              
Τον εκάστοτε αρχηγό του ισχύοντος στην Ελλάδα πολιτικού καθεστώτος, πάντα ενοχλούν...
ελεύθερες φωνές. Τις καταγγέλλει πάντα ως υπονομευτικές. Έτσι παίζεται το παιχνίδι.  Αν αυτές προέρχονται από το εσωτερικό εύκολα απομονώνονται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, όταν όμως προέρχονται από εκεί που δεν μπορούν να απομονωθούν, δηλαδή από το εξωτερικό, τότε ενοχλούν. Ενόχλησαν λοιπόν και τον κ. Σαμαρά δηλώσεις ξένων πολιτικών και αλλοδαπών ΜΜΕ, επειδή διαβλέπουν τον κίνδυνο εξόδου της χώρας από το ευρώ και πληροφορούν τον κόσμο.

Συγκεκριμένα ο κ. Σαμαράς είπε: «Είναι υπονομευτές της εθνικής προσπάθειας οι ξένοι που λένε ότι η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει", και πρόσθεσε: "Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πετύχει η χώρα και εκείνοι κάνουν ό,τι μπορούν για να μην τα καταφέρουμε. Είναι ανεύθυνοι, δεν θα τους περάσει».

 Υπονομευτές λοιπόν όλοι οι άλλοι που βλέπουν το καράβι να πηγαίνει στα βράχια, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας, ακόμα και στο εσωτερικό της ΝΔ!!!

 
Top