Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 15χρονη κοπέλα, καθώς σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, οι επόμενες 48 ώρες είναι πολύ κρίσιμες.
Η αστυνομία όπως ισχυρίστηκε ρεπόρτερ του ALPHA προσανατολίζεται σε δύο πιθανά σενάρια: είτε η κοπέλα έπεσε θύμα επίθεσης, είτε έπεσε κατά λάθος και χτύπησε στα βράχια.
Το δεύτερο σενάριο μάλλον είναι λίγο απίθανο καθώς η κοπέλα βρέθηκε ημίγυμνη και έφερε σημάδια πνιγμού όπως αναφέρουν από το πρωί όλα τα μμε... Και όπως όλοι μας γνωρίζουμε  τα βράχια δεν έχουν χεράκια για να αφαιρούν τον ρουχισμό των ανθρώπων,ούτε προσπαθούν να "καρυδώσουν" αυτόν που πέφτει..
Με την λογική αυτή θα πω και εγώ δυο σενάρια.
Ή ο ρεπόρτερ ήταν πιωμένος  ή η αστυνομία θέλει να κλείσει την υπόθεση αύριο το πρωί.
Γιατί αν κρίνω από μια άλλη υπόθεση εκεί στην Πάρο ακόμα και τα θέματα που έχουν συμβεί και επειδή εμείς την αναφέραμε αργότερα "από ότι έπρεπε" για κάποιους καλοθελητές (περιστατικό με λαθρομετανάστες που βρέθηκαν με σφαγμένες γάτες στο ψυγείο)  κάποιοι αστυνομικοί που "δεν υπέπεσε εις την αντίληψη τους" (αξέχαστες εποχές Παπουτσή) το δηλώσαν ως ανύπαρκτο περιστατικό με πολύ μεγάλη άνεση σε site που ασχολείται αποκλειστικά με τα προβλήματα των "ζώων".

http://www.eglimatikotita.gr
 
Top