Σαμαράς: "Θα σεβαστούμε τις υπογραφές μας"
"Ο ελληνικός λαός ψήφισε σήμερα την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και την παραμονή μας στο ευρώ", είπε ο νέος πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Α. Σαμαράς από το Ζάππειο μετά την εκλογική νίκη της ΝΔ, ο οποίος κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, που πιστεύουν στους ίδιους στόχους με την ΝΔ να συνεργαστούν για μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.
«Στόχος είναι πλέον να υπάρξουν δουλειές, ανάπτυξη, δικαιοσύνη και ασφάλεια για τους πολίτες. Δεν θα υπάρξουν νέες περιπέτειες, δεν θα υπάρχουν αμφιβολίες, θα πιάσουν τόπο οι θυσίες του λαού», είπε ακόμα τονίζοντας ότι ο λαός αποφάσισε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και την παραμονή της στο ευρώ.
«Η Ελλάδα έχει συνέπεια, συνέχεια και αξιοπρέπεια», πρόσθεσε ακόμα, ενώ δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει ότι «θα σεβαστούμε την υπογραφή και τις υποχρεώσεις της χώρας. Θα συνεργαστούμε με τους εταίρους μας, για να προσθέσουμε τις αναγκαίες πολιτικές για την ανάπτυξη».
«Ευχαριστώ τον ελληνικό λαό που με πλήρη συνείδηση μας εμπιστεύτηκε… Δημιουργείται μια νέα Ελλάδα με ευρωπαϊκή κατεύθυνση», κατέληξε.
Star.gr 
 
Top