Ο κύριος «δεν πρόλαβα να διαβάσω»καταλύει το κράτος. Καταλύει τους νόμους. Υπερβαίνει το Υπουργικό Συμβούλιο, ξεπερνά τον Πρωθυπουργό.
Ο κύριος «δεν πρόλαβα να διαβάσω» βάζει τον ελληνικό λαό να του πληρώσει τον προεκλογικό του αγώνα με ασκήσεις της αστυνομίας και συγκεντρώσεις μεταναστών, μια βδομάδα πριν από τις εκλογές και δίνει τελειωτικό χτύπημα στην πόλη μας με παράνομες ενέργειες.
Ο κύριος «δεν πρόλαβα να διαβάσω» επιλέγει να θάψει μια πόλη που το...
 κράτος έχει πολλάκις χτυπήσει. Χτυπάει μια πόλη, στην οποία η εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά είναι είδη πρώτης κυκλοφορίας, αλλά ο ίδιος έκανε πως δεν τα είδε όπως και οι πολυπράγμονες σύμβουλοι και αξιωματικοί του. Δυστυχώς, όσους και να φέρει σε 2-3 μέρες, δεν είναι αποτελεσματικός ο εν λόγω κύριος. Απλά δημιουργεί άλλη μια εστία του προβλήματος. Κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό, ρίχνει στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων της Β’ Αθηνών και αποτελματώνει μια περιοχή ήδη υποβαθμισμένη.
Ο Δήμος Αχαρνών δεν διαθέτει στρατιές ούτε όπλα. Οι αλήθειες μας όμως θα αποδειχτούν με τη νομική οδό.
Συγχαρητήρια κ. Χρυσοχοϊδή. Είναι όμως κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι η ανικανότητα νικιέται από την τύχη μόνο μια φορά. Είναι θέμα ημερών να αποδειχθεί και η ανικανότητα σας και η έλλειψη σχεδιασμού.
Εσείς όμως θα έχετε πετύχει να είστε βουλευτής σε βάρος του ελληνικού λαού.
Ο άνθρωπος που βούλιαξε το Υπουργείο Ανταγωνιστικότητας και το ΕΣΠΑ, θέλει τώρα να κερδίσει το χαμένο χρόνο απευθυνόμενος σε ψηφοφόρους πρόβατα.
 
Top