( Πριν τα Χριστ/να περίμενα να ταχυδρομήσω ευχετήριες κάρτες στα ΕΛΤΑ στα Ταμπούρια, μπήκε μια κυρία με ένα βιβλιάριο καταθέσεων -μάλλον Τ Τ --και η υπεύθυνη της είπε « επειδή έχουμε δουλειά λόγω εορτών, πήγαινε  στην προηγούμενη στάση, στην πλατεία Ταμπουρίων - μάλλον σε υποκατάστημα μόνο
 Τ Τ.)  H κυρία θύμωσε  που δεν εξυπηρετήθηκε (ενώ η υπεύθυνη «κάθονταν») και εκνευρισμένη φεύγοντας είπε « θα τα σηκώσω όλα και θα τα πάω στην Τράπεζα.»

Μια που το έφερε η κουβέντα, μία μέρα πριν την απεργία των ΕΛΤΑ, είχα πάρει νούμερο και περίμενα να πληρώσω την ασφάλεια αυτοκινήτου. Η ίδια κυρία έλεγε στους άλλους υπαλλήλους μεγαλόφωνα, ότι αύριο το συγκεκριμένο ΕΛΤΑ θα είναι κλειδωμένο (λόγω απεργίας) . Μετά από 5 λεπτά χτυπάει το τηλέφωνο και λέει η κυρία : « Το δέμα σας έχει έλθει, αλλά επειδή είναι μία και είκοσι, μην βιαστείτε , ελάτε αύριο ...Όχι εμείς δεν θα απεργήσουμε» .
Τα συμπεράσματα δικά σας !!

Πάλι στο Ταχυδρομείο Ταμπουρίων , ένας παππούς αγχωμένος λέει σε μια υπάλληλο «Έχω αργήσει δύο ημέρες να πληρώσω τον λογαριασμό της ΔΕΗ ..» Η υπάλληλος  του λέει κοιτώντας λοξά τις άλλες και σχεδόν χαμογελώντας..« Εμείς δεν παίρνουμε ληγμένους λογαριασμούς, αλλά πάρε το λεωφορείο και πήγαινε στο Πέραμα .. Εκεί παίρνουν ληγμένους λογαριασμούς .» Αναγκάστηκα και σηκώθηκα και είπα στον παππού :» Εγώ στη θέση σου δεν θα πήγαινα στο Πέραμα. Θα πήγαινα στη ΔΕΗ...»

Τι να πεις !!!!
Ξέρουμε ότι αυτοί οι υπάλληλοι δεν έδωσαν ΑΣΕΠ αλλά απλώς «διορίστηκαν» .
Ίσως γι αυτό , θα έλεγε κάποιος, ότι έχουν καταντήσει τόσο ......γαϊδούρια και ταλαιπωρούν τον κόσμο, δυσφημώντας τα ΕΛΤΑ αλλά ίσως και το  Τ Τ !!!!


ΣΙΓΑ  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ !!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 
Top