Τα παλάτια της "θηλυκής συμμορίας" από τον κόπο των ασφαλισμένων : ​Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τα μέλη της «μαφίας» του ΙΚΑ Καλλιθέας που άρμεγαν από το ασφαλιστικό ταμείο τον ιδρώτα των εργαζομένων προκειμένου
​Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τα μέλη της «μαφίας» του ΙΚΑ Καλλιθέας που άρμεγαν από το ασφαλιστικό ταμείο τον ιδρώτα των εργαζομένων προκειμένου να κάνουν διάγουν βίο χλιδής και άνεσης.
Η «θηλυκή συμμορία», που δρούσε για παραπάνω από οχτώ χρόνια, κατασκεύαζε κυριολεκτικά παλάτια στην υγειά των... ασφαλισμένων. Η αποκάλυψη και ενός τρίτου μεγάρου στη Δροσιά της Εύβοιας, το οποίο ανήκει στην Χριστίνα Σουρίδη που συνελήφθη στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη την περασμένη εβδομάδα, μιλάει από μόνη της…
Πολυτέλεια που… κόβει την ανάσα
Η πολυτέλεια αυτής της τρίτης βίλας, που αποκαλύπτεται, κόβει την ανάσα. Χτισμένη σε έναν λόφο στο σημείο Σκάλωμα Δροσιάς στην Εύβοια, η πολυεπίπεδη κατασκευή αποτελεί το εντυπωσιακότερο κτίσμα της περιοχής... Με κάμερες, φωτισμούς με φωτοκύτταρο, πισίνα, ακόμη και εξωτερικό γυάλινο ασανσέρ, το πολυτελέστατο κτίσμα δεν... παραπέμπει σε σπίτι υπαλλήλου του ΙΚΑ.
Η απίστευτη χλιδή, αλλά και το γεγονός ότι χρειάστηκε να «φαγωθεί» το βουνό για να χτιστεί μαρτυρούν πως έχουν ξοδευτεί πολλές χιλιάδες ευρώ για την κατασκευή της χρώματος ροζ βίλας. Δεκάδες σκαλιά που ξεκινούν αριστερά και δεξιά από την είσοδο οδηγούν στο τελευταίο επίπεδο του σπιτιού. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, μοντέρνα κάγκελα τύπου ίνοξ και στέγαστρα, τέντες νέας τεχνολογίας, ειδικό φωτισμό που λειτουργεί με φωτοκύτταρο, ενώ τα έπιπλα στον εξωτερικό χώρο είναι μεγάλης αξίας. Το επιβλητικό μαύρο ασανσέρ βρίσκεται στο πίσω μέρος της εξοχικής κατοικίας που διαθέτει τουλάχιστον πέντε ορόφους…
Ήθελε να μη τη βλέπει κανείς
Κανείς στο Σκάλωμα Δροσιάς Εύβοιας δεν γνωρίζει την ιδιοκτήτρια της βίλας, αφού η ίδια φαίνεται πως ήθελε να περνάει απαρατήρητη. Το σπίτι απολαμβάνουν τα παιδιά της, στα οποία -σύμφωνα και με τη δικογραφία- είχε εκδώσει χιλιάδες ευρώ από το ΙΚΑ.
Ίσως έτσι εξηγείται ότι το σπίτι δεν έχει ακόμη δεσμευτεί από την αρμόδια Αρχή Καταπολέ¬μησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες
«Σκανδαλίζουν» τα παλάτια χλιδής με τα λεφτά των ασφαλισμένων
Η δράση της θηλυκής συμμορίας που λυμαινόταν τις παροχές του ΙΚΑ είναι εμφανής στις πολυτελείς κατοικίες που είχε χτίσει. Τόσο το εξοχικό της Ελένης Μπουραζάνη στον Βαρνάβα Αττικής όσο και της Χριστίνας Πατεράκη στο Λαγονήσι «σκανδαλίζουν» για τη χλιδή τους. Πισίνες πολλών μέτρων, ντιζαϊνάτα κτίσματα και όλες τις ανέσεις.
Στον Βαρνάβα, η βίλα των εκατοντάδων τετραγωνικών διαθέτει πισίνα, τεράστιους κήπους, ακόμη και εκκλησάκι. Στην πετρόχτιστη κατοικία, πέρα από την πισίνα και την ίδια την κατασκευή, ξεχωρίζουν οι χώροι υποδοχής επισκεπτών, το μπάρμπεκιου και τα τροπικά φυτά.
Στο Λαγονήσι, εξάλλου, η πολυτελής βίλα της Χριστίνας Πατεράκη φαίνεται ότι είναι από... χέρι αρχιτέκτονα. Πολυεπίπεδη κατασκευή, πισίνα που κρύβεται από τα αδιάκριτα βλέμματα, μπάρμπεκιου προστατευμένο από τον καιρό.
Star.gr  μέσω pireasnews.gr
 
Top