Κύριε Δήμαρχε, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, είχατε «απρόσκλητους» τους κάτοικους από την περιοχή που πρόκειται να φτιαχτεί ο παιδικός σταθμός. Από την αντίδραση τόσο τη δική μας, καθώς και μέλους της λαϊκής συσπείρωσης, φαίνεται ότι ενώ ήσασταν ενημερωμένος για την επίσκεψη μας εσείς αντιδράσατε με τουλάχιστον ατυχή τρόπο. 
Το λέω αυτό γιατί η παρουσία της αστυνομίας έξω από το Δημαρχείο, μας θύμισε άλλες εποχές. 
Απλοί κάτοικοι, συμπολίτες σας, άνθρωποι που ανήκουμε στη τοπική κοινωνία της πόλης μας, προσήλθαμε χωρίς καμία επίσημη πρόσκληση, με το δικαίωμα του απλού πολίτη που έχει ώστε να παρευρίσκεται στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης του. 
Και ήρθαμε να διαμαρτυρηθούμε, για την δημιουργία στη περιοχή μας του παιδικού σταθμού, για ένα θέμα δηλαδή που αν μη τι άλλο που μας αφορά άμεσα. 
Δεν είχαμε την διάθεση, ούτε νομίζω είχατε καμία πληροφορία, ότι οι συγκεκριμένοι κάτοικοι ήρθαμε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να δημιουργήσουμε φασαρίες. 
Αλλά και σε κάθε περίπτωση που είχατε τέτοιες πληροφορίες, επειδή η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είναι υπόθεση όλων των παρατάξεων, θα έπρεπε να είχατε ενημερώσει την αντιπολίτευση -γεγονός που ουδέποτε συνέβη- και μόνο με την παρουσίαση επαρκών επιχειρημάτων για πρόβλεψη ταραχών και με την σύμφωνη γνώμη της, θα δικαιολογούνταν η παρουσία της αστυνομίας έξω από το Δημοτικό Μέγαρο. 
Εικόνα πάντως που ούτως ή άλλως, για λόγους αρχής και δεοντολογίας της δημοκρατικής λειτουργίας, θεωρούμε πως μόνο τιμή δεν αποδίδει σε όσους έχουν εκλεγεί, ακριβώς για να εκπροσωπούν τους δημότες εδώ, πόσο μάλιστα στον ανώτατο άρχοντα της πόλης, που αντιμετωπίζει τους δημότες του ως κουκουλοφόρους. 
Λυπούμαστε ιδιαίτερα για την κατάντια σας! 
ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ 
 
Top