Κανονικά οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου
Η κυβερνητική σύσκεψη επτά συναρμόδιων υπουργών που συνεδρίασε για τις εκδηλώσεις στην επέτειο της 25ης Μαρτίου αποφάσισε γι΄ αυτό το θέμα υπό τον Λουκά Παπαδήμο να αναδειχθεί ο ενωτικός χαρακτήρας με τα κυβερνητικά στελέχη να παρίστανται κανονικά.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, θέμα ματαίωσηςτων παρελάσεων δεν ετέθη ποτέ ενώ τα όποιααυξημένα αστυνομικά μέτρα αποφασισθούν θα ανακοινωθούν από τον αρμόδιο υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.
Στη σύσκεψη υπογραμμίστηκε, μεταξύ άλλων, η αναγκαιότητα καταδίκης των εκδηλώσεων βίας από τα κόμματα, τις κοινωνικές οργανώσεις και τα ΜΜΕ, καθώς, όπως τονίστηκε, τέτοια φαινόμεναυποβαθμίζουν τη Δημοκρατία.
Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, στην οποία μετείχε και ο υπουργός Παιδείας, ακολούθησε σύντομη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Γιώργο Μπαμπινιώτη.
Στο θέμα αναφέρθηκε σήμερα και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μάκης Βορίδηςεκτοξεύοντας βέλη κατά της Αριστεράς, η οποία όπως είπε, «βρίσκεται εδώ και χρόνια σε καθεστώς απυρόβλητου».
Αναφερόμενος ειδικά στην επικείμενη παρέλαση της 25ης Μαρτίου είπε ότι αυτή πρέπει «να αστυνομευτεί αποτελεσματικά» και απέδωσε τα πρόσφατα επεισόδια σε δυνάμεις της Αριστεράς καθώς και σε ορισμένους, όπως είπε, εξτρεμιστές της δεξιάς.
 
Top