Έβλεπα σε πρωινό δελτίο σήμερα τις δηλώσεις του κου Βορίδη σε ξένους δημοσιογράφους σχετικά με την απόφασή του τα στηρίξει το Μνημόνιο. Έλεγε λοιπόν ότι ναι μεν οι Έλληνες πληρώνουν, αλλά πρέπει να σκεφτούμε, και όλους αυτούς τους...φορολογούμενους στις ξένες χώρες που πληρώνουν για μας και δεν φταίνε σε τίποτε.

Εάν είναι αλήθεια κύριε Βορίδη ότι οι ξένοι φορολογούμενοι πληρώνουν για μας τα ωραία τους λεφτά, τότε γιατί οι δικοί σας οι μισθοί και οι δικές σας παροχές δεν έχουν πειραχτεί καθόλου;

Τους πειράζει δηλαδή να πληρώνουν τον Έλληνα συνταξιούχο των 300 Ευρώ, τον Έλληνα μισθωτό των 800 Ευρώ, και δεν τους πειράζει να πληρώνουν τον Έλληνα Βουλευτή και Υπουργό των χιλιάδων Ευρω;

Τους πειράζει που ο Έλληνας είχε μια στοιχειώδη περίθαλψη γι' αυτό κόπηκε καθώς και η παροχή φαρμάκων, και δεν τους πειράζει που κάθε φορά που αρρωσταίνει κάποιος από εσάς σας μεταφέρουν τα ελικόπτερα κατεπειγόντως σε ιδιωτικά κέντρα!

Την προπαγάνδα που κάνει η Μέρκελ στους Γερμανούς ότι και καλά δεν φταίνε να πληρώνουν για την Ελλάδα, όταν όλοι ξέρουν ότι τα χρήματα αυτά είναι δάνεια με υψηλό τόκο τα οποία η Γερμανία παίρνει πίσω και με το παραπάνω, οταν όλοι ξέρουν ότι όχι μόνο δεν έχουν χάσει από εμάς αλλά έχουν και μεγάλα κέρδη!

Αυτήν λοιπόν την προπαγάνδα την συνεχίζετε κι εσείς που είστε Έλληνας;;

Αν τους σκεφτεστε και τους συμπονάτε λοιπόν τότε τα 300 εκατ. που ψάχνετε να τα αφαιρέσετε από τους μισθούς σας και τις παροχές σας και όχι από τον εξαθλιωμένο Έλληνα.

Δεν άκουσα όμως να κάνετε και καμία δήλωση για το ποιοί ευθύνονται που έφτασε η χώρα ως εδώ, και για το ότι θα πρέπει να πληρώσουν! Δεν είδαμε ούτε έναν να μπαίνει φυλακή, ούτε μια δήμευση περιουσίας, για να δούμε ότι "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" στον χώρο των πολιτικών και όχι των απλών ανθρώπων.

Αλήθεια τι μαθήματα παίρνετε στα Ιδιωτικά σχολεία που μορφώνεστε όλοι εσείς που μας κυβερνάτε κατά καιρούς, που η ανώτερη παιδεία σας σας επιτρέπει να κάνετε τέτοιες δηλώσεις;

Υ.Γ. Αυτά ακούνε οι Τοκογλύφοι και σε λίγο θα δηλώνουν ότι τα παιδιά τους δεν έχουν να φάνε γιατί δίνουν τα χρήματά τους σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Top