Ξεσήκωσε για ακόμα μια φορά το Δημαρχείο η υπάλληλος, στέλεχος -ανέκδοτο - του ΠΑΣΟΚ. 
Σοβαρό επεισόδιο δημιούργησε για ακόμα μια φορά σε βάρος συναδέλφων εργαζομένων στο Δήμο με εικοσαετή και πλέον προσφορά, η γνωστή κυρία η οποία εμφανίζεται ως δεξί χέρι του Λουκά Τζανή. 
Πρόκειται για τη γραφική, αλλά και ιδιαίτερα θρασύτατη υπάλληλο, η οποία ήρθε στο Δήμο μας από το υπουργείο, στο οποίο εργαζόταν και δηλώνει σύνδεσμος του Δημάρχου με τους υπουργούς και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της προηγούμενης αλλά και της σημερινής κυβέρνησης. Η κυρία αυτή η οποία δηλώνει εκτός των άλλων συντονίστρια της δημοτικής ομάδας και του δημοτικού έργου της Διοίκησης Τζανή, έχει προκαλέσει κατά το παρελθόν σοβαρά επεισόδια σε βάρος συναδέλφων μας, οι οποίοι χρόνια τώρα πρόσφεραν και προσφέρουν το καλύτερο δυνατό έργο στο Δήμο. 
Η αχαρακτήριστη συμπεριφορά της, η απαξίωση προς τους συναδέλφους της, το στυλ και η παρουσία της και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο απευθύνεται σε έμπειρα στελέχη του γραφείου δημοσίων σχέσεων, αλλά και του συνόλου των εργαζομένων στο Δήμο, έχουν κατά καιρούς πυροδοτήσει σοβαρά φραστικά επεισόδια, αλλά κυρίως την αγανάκτηση των συναδέλφων, απέναντι στην τραγική εκπρόσωπο της δημοτικής αρχής. 
Αποκορύφωμα όλων των παραπάνω στάθηκε το επεισόδια που προκάλεσε η εν λόγω κυρία αναίτια και απρόκλητα σε βάρος δύο συναδέλφων μας την προηγούμενη Παρασκευή, όταν με σκαιότατο τρόπο προσπάθησε να τους δώσει εντολές και στη συνέχεια προσπάθησε να τους πείσει ότι είναι η αποκλειστικά αρμόδια κατ´ εντολή του Λουκά Τζανή να ελέγχει και να εντέλει τη λειτουργία των υπηρεσιών και την απόδοση των συναδέλφων. 
Πρωτοφανή πράγματα για τα οποία δεν μπορεί τόσους μήνες μετά τη μεταφορά της στο Δήμο μας, να δηλώνει άγνοια και να μην αναλαμβάνει την ευθύνη της επιλογής του ο κ. Δήμαρχος. 
Τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο, μιας και απ’ ότι μαθαίνουμε τα προβλήματα δεν έχουν να κάνουν μόνο με την απαράδεκτη συμπεριφορά της απέναντι στους συναδέλφους της, αλλά επεκτείνεται και στην απαράδεκτη συμπεριφορά, αλλά κυρίως παρουσία της προς αιρετούς και συνεργάτες του Δημάρχου, στο δεύτερο όροφο. 
Θα επανέλθουμε με την κυρία, μιας και δεν τολμούμε ακόμα να πιστέψουμε ότι αληθεύουν όσα θρυλούνται, δηλαδή ότι χρησιμοποίησε τα μέσα του Δήμο, δηλαδή την δική μας περιουσία μας για την εξυπηρέτηση προσωπικών της αναγκών.
πηγη
 
Top