Του Δρούτσα τα καμώματα μας έκαναν ρεζίλι...Τι είναι ο Δρούτσας; Ποιητής; Ζωγράφος; Μήπως κάποιο γνωστό μοντέλο; Όχι χάσατε! Πρόκειται για πρώην Υπουργό. Μάλιστα τον είχε φέρει (αγνοώ από πού) ο Γιώργος Παπανδρέου και τον είχε διορίσει στο Υπουργείο Εξωτερικών. 

Μετά το τεράστιο έργο του και την πρόσφορα του έφυγε για τα ξένα. Ο ρόλος που του έχει ανατεθεί είναι να διαφημίσει την χώρα μας. Και διαβάστε με ποιόν τρόπο το κάνει ο αθεόφοβος!

Συγκεκριμένα είπε:  «Ο ελληνικός λαός αξίζει τον απεριόριστο σεβασμό όλων για τις θυσίες που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια πληρώνοντας για πράγματα για τα οποία ευθύνεται η ελληνική πολιτική ελίτ».

Την ίδια ώρα, παρόμοιο σχόλιο διαβάζουμε και στο politicsgr.net

Το ακούσαμε κι αυτό! Ο επί χρόνια στενός συνεργάτης και φίλος του Γιώργου Παπανδρέου, κ Δρούτσας, κατήγγειλε στον Γερμανό (σοσιαλδημοκράτη) πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μ. Σουλτς πως για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα ευθύνεται .. η ελληνική πολιτική ελίτ!.. Σφυρίζοντας αδιάφορα…

Αυτή η δήλωση μας θυμίζει το γνωστό ανέκδοτο που λέει ο Χριστός στους μαθητές του πως κάποιος από αυτους τον πρόδωσε.. και τότε ένας ένας τον πλησιάζει με βουρκωμένα μάτια και ρωτάει «μήπως εγώ κύριε;»… όταν έρχεται η σειρά του Ιούδα να κάνει ίδια την ερώτηση και  ο Ιησούς Χριστός του λέει σε κοροϊδευτικό ύφος: μήπωθ εγώ κύριε; μήπωθ εγώ κύριε; μήπωθ εγώ κύριε;…

Έτσι κι ο Δρούτσας .. που δεν έχει καμία σχέση με τις πολιτικές ελιτ του τόπου μας.

Σαν δεν ντρεπόμαστε!

newpost.gr
 
Top