Από το aftodioikisi.gr, μέσω "press-gr"

Μετά τα βιβλία, «haircut» και στα τροφεία!!!...
Αλλού περίμενε να βάλει το «ψαλίδι» η Αννούλα του Σιατή (στο Σιατή της, για παράδειγμα), αλλού το έβαλε: πρώτα στα βιβλία, λέγε με και «φωτοτυπία ακριβή», και τώρα στα τροφεία των φοιτητών!!!
Πόσο; Οι δαπάνες για τη μέριμνα των φοιτητών, έτσι τα λέει ηΑννούλα του Σιατή, η Ελληνίς Ségolène Royal, μειώνονται κατά 6 εκατ. ευρώ (άρθρο 2, παρ. 6, του...
  εφαρμοστικού νόμου νόμος «Ρυθμίσεις συνταξιοδοτικού περιεχομένου και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις εφαρμογής του Μνημονίου Συνεννόησης του ν.4046/2012»).
Στις τοπικές κοινωνίες, πάντως, επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί γονείς -έπειτα από αυτήν την εξέλιξη- έχουν αποφασίσουν να καλέσουν τα παιδιά-φοιτητές να επιστρέψουν πίσω, καθώς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην οικονομική κρίση· θα πηγαίνουν στα πανεπιστήμια-ΤΕΙ όταν διεξάγονται οι εξετάσεις.
Βέβαια, αυτό κατά ένα λόγο ίσως είναι σωτήριο: διότι όπως έδωσε μέσω φωτοτυπιών «πνευματική τροφή» η Αννούλα του Σιατή στους μαθητές, την έχω ικανή να φωτοτυπήσει χάμπουργκερ, ωραιότατα εδέσματα, πατάτες μπλουμ, φασολάδα κτλ., και να τα δώσει με το ζόρι να τα φάνε οι φοιτητές.
 
Top