Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος Περάματος από το 1998 ζει τον παραλογισμό και την κοροϊδία των εγκαινίων του Πάρκου της πρώην χωματερής Σχιστού από τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ και της δήθεν παράδοσης του πάρκου των 300στρμ. στην κοινωνία της ευρύτερης περιφέρειας Πειραιά.
Από τότε το πάρκο για το οποίο δαπανήθηκαν 5 δις δρχ, παραμένει κλειστό και αφύλακτο. Κάθε λογής πλανόδιοι κλέβουν κάθε μεταλλικό εξάρτημα, καταστρέφουν και διαλύουν τις ξύλινες κατασκευές, κλέβουν τα παιχνίδια παιδικής χαράς, τους ιστούς φωτισμού, τις σωληνώσεις εξαέρωσης του παραγόμενου βιοαερίου με κίνδυνο έκρηξης.
Έχουμε επισκεφθεί κάθε αρμόδιο και αναρμόδιο φορέα, ζητήσαμε την παραχώρηση του πάρκου στην τοπική κατοικία του Πειραιά και την επισκευή και συντήρηση των εγκαταστάσεων.
Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι πολίτες του Περάματος απαιτούν από κάθε αρμόδιο να αναλάβει πρωτοβουλία για την λύση του προβλήματος.
Η περιοχή μας δεν έχει την πολυτέλεια να στερείται ένα πάρκο 300στρμ. το οποίο σε επαφή με την δασική έκταση της Χωράφας 700 στρμ. που επίσης είναι αφύλακτη και καταστρέφεται, θα πρόσφερε στην κοινωνία του Πειραιά ένα πάρκο από τα μεγαλύτερα στο Λεκανοπέδιο.
Φτάνει πια η αδιαφορία, εάν οι αρμόδιοι δεν αναλάβουν τις ευθύνες τους, το Πέραμα θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ
 
Top