Η ιστορία του ΠΑΣΟΚ θα καταλήξει με έναν Πρόεδρο και έναΠολιτικό Συμβούλιο που όχι μόνον έφεραν το ΔΝΤ (ΗΠΑ) στην Ευρώπη, όχι μόνον εξαθλίωσαν τον ελληνικό Λαό, όχι μόνον έφεραν στην κυβέρνηση την ακροδεξιά και τη δεξιά, αλλά και οδηγούν τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή: μια «νέα δανειακή σύμβαση». Και χωρίς ντροπή, τσίπα ανθρωπιάς μιλούν, κραυγάζουν για «σωτηρία» της πατρίδας!

…“πρωτοκλασάτος” δελφίνος υπουργός, νέο-αντιμνημονιακός δελφίνος, κάποιο τέλος πάντων «στέλεχος» από τα λεγόμενα πρωτοκλασάτα (μόνον ο Στέφανος Τζουμάκας πήρε θέση γι’ αυτό)που να εκφράσει και να μην αποδεχτεί να υπαχθεί η δανειακή σύμβαση της 26ης Οκτώβρη, στο Βρετανικό δίκαιο!
Πως αποδέχονται μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΛάΟΣ-ΝΔ και συμφωνίες που...
επιβάλουν Γουδί;
Τι σκατά σοσιαλιστές είναι όλοι αυτοί, που σιωπούν ένοχα όταν αυτή η «νέα» δανειακή σύμβαση επιτρέπει «να βγάλουν σε πλειστηριασμό ακόμα και των οπλισμό των πολεμικών δυνάμεων μας. Η θέση της Ελλάδας δεν καθιστάτε απλώς δυσχερής αλλά παντελώς αδύναμη»;
Κι όχι μόνο δεν βάζει ΚΑΝΕΝΑΣ ζήτημα και φυσικά να παραιτηθεί, αλλά κραυγάζουν για την «αρχηγία» ενός ανύπαρκτου οργανωτικά κόμματος, ενός λαού που ψήφισε ΠΑΣΟΚ και τώρα θέλει να κρεμάσει τους νενέκους αξιωματούχους. Μια οργανωμένη κλίκα κυβερνητικών αξιωματούχων, με «αρπαχτές» όπως κατήγγειλε ο Σ. Τζουμάκας!
 
Top