Οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε πρόκειται να έχουν συνάντηση μεταγραφικού περιεχομένου μετά τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Για ποιες θέσεις θα γίνει κουβέντα.



Οι θέσεις για τις οποίες θα γίνει κουβέντα είναι εκείνες των τερματοφύλακα, κεντρικού χαφ και ενός ακραίου παίκτη που να έχει την δυνατότητα να παίζει και στην επίθεση. Ο Ντιόγο επιστρέφει στον Θρύλο, οπότε ο Βαλβέρδε είναι καλυμμένος σε αυτήν την θέση.

Σχετικά με τον πορτιέρε η ομάδα μας θα πρέπει αρχικά να βρει την χρυσή τομή για το ζήτημα του Φράνκο Κοστάντσο. Αν δεν υπάρξει λύση στο συγκεκριμένο θέμα, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν για τα καλά...

Όσον αφορά στον κεντρικό χαφ στο λιμάνι προσδοκούν έναν ακόμα καλύτερο Γέστε για την συνέχεια. Εφόσον αποκτηθεί πάντως ποδοσφαιριστής στα άκρα ο Χαβίτο αναμένεται να δοθεί δανεικός. Τον ίδιο... δρόμο θα ακολουθήσει και ο Ζαραδούκας.

Ο Μαρινάκης θα έχει λοιπόν μία συνάντηση κορυφής με τον Ισπανό τεχνικό μετά τον αγώνα του Θρύλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο άνδρες θα μιλήσουν για όλα τα... ανοιχτά μέτωπα στο θέμα του ρόστερ και θα καταλήξουν στις σχετικές αποφάσεις. Όλα βέβαια εξαρτώνται από τον ίδιο τον Βαλβέρδε.
www.katimagiko.gr
 
Top