Την αποκάλεσαν «μητέρα-τέρας». Σκότωσε το παιδί της, έκρυψε το πτώμα του και συνέχιζε να παίρνει κανονικά τα επιδόματα!

Η υπόθεση έχει συνταράξει τη Σκωτία. Η 37χρονη Κίμπερλι Χέινι φέρεται να σκότωσε το 15 μηνών αγοράκι της, το οποίο συστηματικά παραμελούσε και άφησε το άψυχο κορμάκι του στην κούνια του, προσποιούμενη ότι το παιδί είναι ζωντανό για να αποφύγει τις έρευνες της αστυνομίας.


Το παιδί είχε πεθάνει τουλάχιστον 8 μήνες πριν αποκαλυφθεί το μακάβριο έγκλημα. Καταδικάστηκε για φόνο και τώρα αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να περάσει την υπόλοιπη ζωή της στη φυλακή.

Η 37χρονη ήταν εθισμένη στην ηρωίνη. Λέγεται πως δε δίσταζε να αφήνει το παιδί μόνο του, με βρώμικες πάνες, χωρίς φαγητό και νερό για να βγαίνει με φίλους της ή να κοιμάται στο σπίτι του εραστή της. Παραπλάνησε οικογένεια, φίλους και κοινωνικές υπηρεσίες πως ο μικρός ήταν καλά.

Κι όταν το αγόρι πέθανε, πούλησε τα ρούχα του για να αγοράσει ηρωίνη.

Η τελευταία φορά που είδε κάνεις τον μικρό Ντίκλαν ήταν κάπου γύρω στον Ιούλιο ή τον Αύγουστο του 2009, γράφει η Daily Mail. Το πτώμα του, όμως, βρέθηκε στις 30 Μαρτίου του 2010, στο σπίτι όπου έμενε με τη μητέρα του.

Και πως κατάλαβαν ότι πως κάτι δεν πάει καλά; Το παιδί δεν εμφανίστηκε για να κάνει εμβόλια. Οι υπεύθυνοι του ιατρείου απείλησαν να δηλώσουν πως αγνοείται. Τότε, η μητέρα της 37χρονης, ο πατριός της και η θεία της πήγαν στο σπίτι της Κίμπερι και βρήκαν το αγοράκι νεκρό.

Εξαιτίας της προχωρημένης σήψης, όταν βρέθηκε το πτώμα του παιδιού, οι ιατροδικαστές δε μπορούσαν να πουν με σίγουρα από τι πέθανε.

«Δε σκότωσα το γιο μου. Δεν του έδωσα ναρκωτικά, δεν έκανα τίποτα για να βλάψω το γιο μου. Ήταν ό,τι πολυτιμότερο είχα» είπε η 37χρονη στο δικαστήριο. Αλλά κανείς δεν την πίστεψε. Οι ένορκοι χρειάστηκαν μόλις τέσσερις ώρες για να την κρίνουν ένοχη για φόνο. Το ύψος της ποινής θα καθοριστεί τον Ιανουάριο.

NewsIt.gr

Πηγή: himaira.blogspot.com Himaira: Σκότωσε το παιδί της και το άφησε 8 μήνες στην κούνια του
http://himaira.blogspot.com/ 
 
Top