Βάση των λεγομένων του Frank Lake στις 25/8/2011 στη Weekly World News, επιβεβαιώνεται η ύπαρξη μίας υπόγειας βάσης ufo στα Ιμαλάια, στη παραμεθόρια περιοχή του Ladakh.

Η περιοχή αυτή είναι μία από τις πιο δύσκολα προσβάσιμες περιοχές στον κόσμο και με κοινή συμφωνία των δύο χωρών δεν περιπολείται για άγνωστους λόγους στο ευρύ κοινό. Σύμφωνα με ντόπιους κατοίκους από την ινδική αλλά και την κινεζική πλευρά, η περιοχή δεν περιπολείται γιατί πολλά ufo βγαίνουν από το έδαφος σε τακτική βάση και οι κυβερνήσεις θέλουν να το κρατήσουν μακριά από τα βλέμματα των στρατιωτών.
Οι πληροφορίες διέρευσαν στον Frank Lake από έναν συγγραφέα του Ινδικού ΄΄The Times΄΄(της μεγαλύτερης αγγλόφωνης εφημερίδας στην Ινδία), αφότου διέσχισε τη περιοχή με μια ομάδα ινδουιστών προσκυνητών και συνάντησε τυχαία παράξενα φώτα στον ουρανό. Αν και οι τοπικοί οδηγοί του είπαν ότι αυτό ήταν ένα φυσιολογικό φαινόμενο της περιοχής, ο Sukhbir Siwach ερεύνησε το γεγονός.

Αφότου βρήκε κλειστές πόρτες και απαγορεύσεις διέλευσης (και από την ινδική αλλά και από την κινεζική πλευρά),όπως και κυβερνητικές απειλές, τελικά δημοσίευσε όσα στοιχεία κατάφερε να συλλέξει για την συγκάλυψη της εξωγήινης βάσης. Φυσικά, η Ινδική κυβέρνηση δημοσίως αρνείται τα όσα έχουν ήδη γραφτεί και η μάταια συγκάλυψη συνεχίζεται!

http://ufotruth-gr.blogspot.com/2011/08/blog-post.htmlhttp://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/08/blog-post_29.html
 
Top