"Xoντρά" τα έριξε μόνο η Βάσω Παπανδρέου στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ καθώς ζήτησε από τον πρωθυπουργό "Να αναλάβει τις ευθύνες του" (!), πριν από λίγη ώρα η κυρία Βάσω Παπανδρέου. «Πρέπει πρώτα να.... αλλάξεις εσύ, δεν μπορεί να συνεχίσεις να λειτουργείς με παρέες», είπε η κυρία Παπανδρέου και ζήτησε στο νέο κυβερνητικό σχήμα να λειτουργήσει κυβερνητική επιτροπή που θα ελέγχει τις δραστηριότητες των υπουργών και την υλοποίηση των αποφάσεων. «Διαφορετικά, θα συρθούμε σε εκλογές και ο βίος της κυβέρνησης και του ΠαΣοΚ θα είναι σύντομος», τόνισε η κυρία Παπανδρέου.

Επίσης επιθετικός ήταν και ο Δημήτρης Λιντζέρης, αλλά και η Τόνια Αντωνίου, αλλά γενικά κανείς δεν τόλμησε να πει κάτι παραπάνω.

Η πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη και Ανδρέα Παπανδρέου, τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά που ανησυχεί. «όχι για το ΠΑΣΟΚ αλλά για τη χώρα», και είπε ότι συγκεκριμένες κινήσεις, πράξεις και παραλείψεις της κυβέρνησης τους προηγούμενους 18 μήνες μας έφεραν στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.

Εν όψει των νέων συμφωνιών, η κυρία Παπανδρέου είπε ότι μια χώρα πτωχευμένη δεν λύνει το πρόβλημά της με νέα δάνεια. «Πρέπει κάποιοι επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Προσπαθούμε να περάσουμε μέτρα μόνο με τον φόβο και τον εκβιασμό. Η κυβέρνηση διατυμπάνιζε ότι βρισκόμαστε σε έκτακτες συνθήκες. Ομως δεν λειτουργούσε με τον αντίστοιχο τρόπο.», σημείωσε η κυρία Παπανδρέου.

Γενικά πολύ σκληρή επίθεση έγινε στους βουλευτές που παραιτήθηκαν (ο Μ.Παπαϊωάννου τους χαρακτήρισε "δειλούς ή ενόχους" και ο Χ.Μαγκούφης τους αποκάλεσε "ριψάσπιδες".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
Top