Η Ένωση Κρητών Κερατσινίου - Δραπετσώνας «Το Αρκάδι» και η ΔΗ.Κ.Ε.ΠΟ.Κ, πραγματοποίησαν στις 28 Μαΐου κρητικό γλέντι με γεύσεις από τα Κρητικά βουνά, στο Λιμανάκι Ερασιτεχνών Αλιέων (Δίπλα στη ΔΕΗ) και πραγματικά έφεραν κοντά τους πάρα πολύ κόσμο που διασκέδασε με την ψυχή του.Κατά τη διάρκεια του γλεντιού έγινε αναφορά στον Αντικρυστό από τον Πρόεδρο της Κρητικής Εστίας κ. Χ. Σαλβαράκη.

Την όλη γιορτή ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συγκροτήματα της Ένωσης και από άλλους τοπικούς συλλόγους, Συμμετείχε και το Σωματείο Κρητικής Παράδοσης, Ιστορίας & Λαογραφίας «ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ».
Στον ειδυλλιακό χώρο του Κερατσινίου στο λιμανάκι έδεσε η κρητική λεβεντιά και η παράδοση, δίνοντας σε όλους το στίγμα της ψυχής και το φρόνημα του γένους.
Παρόντες στην εκδήλωση, εκτός των άλλων και, ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Γιάννης Διαμαντίδης, οι Βουλευτές κ.κ Γιάννης Τραγάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λεωνίδας Αθανασιάδης, ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας , ο Πρόεδρος του ΔΗΚΕΠΟΚ , ο Αντιδήμαρχος, Νίκος Οικονομάκης, η Πολιτευτής κ. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Αικατερίνη Περιμένη – Τυράσκη, Ζαχαρίας Ζούπης, ο κ. Γιάννης Αλεξίου, η κ. Σοφία Μαρκοζάνη, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Χρόνης και ο Αρχισυντάκτης της εφημερίδας "ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ", κ  Γιάννης Κανατσέλης.

 
Top