Cosmote, Vodafone και Wind ανακοίνωσαν ότι παρέχουν δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες σύγκρισης τιμών καυσίμων. Οι συνδρομητές στέλνουν ένα μήνυμα στον αριθμό 54151 με την περιοχή που τους ενδιαφέρει και λαμβάνουν άμεσα ενημέρωση για τα τρία πιο φθηνά σημεία πώλησης αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων.
Οι χρήστες κινητών με Android μπορούν να κατεβάσουν από το Android Market τις εφαρμογές fuelprices GR και E-prices GR για τη σύγκριση τιμών αλυσίδων super market ανά προϊόν με ελεύθερη αναζήτηση, που αντλούν τις τιμές από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου.
Η υπηρεσία σύγκρισης τιμών των μεγάλων αλυσίδων Super Market διατίθεται και μέσω Διαδικτύου στη διεύθυνση e-prices.gr. Προς το παρόν, οι υπηρεσίες βρίσκονται σε φάση δοκιμαστικής λειτουργίας.
Με αφορμή την παροχή της δωρεάν υπηρεσίας αποστολής και λήψης SMS για την αναζήτηση των φθηνότερων πρατηρίων καυσίμων, Wind και Cosmote υπενθυμίζουν ότι η κινητή τηλεφωνία είναι ένας από τους ελάχιστους κλάδους στην Ελλάδα που μειώνει συνεχώς τις τιμές των υπηρεσιών του.

 
Top