Από το "Voliotaki"
   

Γιατί κ. Γερουλάνε, ο ΟΠΑΠ πλήρωσε 50.000 ευρώ στην Egon του «αμισθί» κ. Γαβριηλίδη;
Στο εξωτερικό όταν ένας υπουργός πιαστεί να λέει ψέματα παραιτείται. Αυτό όμως δεν φαίνεται για μια ακόμα φορά να συμβαίνει στην Ελλάδα με την περίπτωση του κ. Γερουλάνου ο οποίος κατ' επανάληψη είχε δηλώσει πως δεν υπάρχει οικονομική σχέση με το φίλο του και επικεφαλή της Egon Zehnder στην Ελλάδα κ. Γαβριηλίδη και ότι ο τελευταίος προσφέρει εθελοντικά τις όποιες υπηρεσίες του. Μάλιστα σε απάντηση ερώτησης στη Βουλή ο κ. Γερουλάνος είχε αναφέρει «στη νέα περίοδο το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα εργαλεία και...
 όσους ανθρώπους θέλουν να προσφέρουν με οποιονδήποτε τρόπο στο δύσκολο έργο της ανασύστασης της χώρας. Χρησιμοποιεί έτσι και τις αμισθί υπηρεσίες ανθρώπων σε πολλές περιπτώσεις»... «μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και ο Ανδρέας Γαβριηλίδης, που δέχθηκε να προσφέρει αμισθί τις υπηρεσίες του».
Τα ίδια ακριβώς ισχυριζόταν και ο κ. Γαβριηλίδης που καταλάβαινε «τις δυσκολίες που περνά ο τόπος και προσπαθούσε να βοηθήσει». Η αλήθεια είναι ότι η τοποθέτηση Σπανουδάκη στη διοίκηση του ΟΠΑΠ -όπως αποκαλύπτεται από το τιμολόγιο με ημερομηνία έκδοσης 23 Ιουλίου 2010, που δημοσιεύει το newscode- κόστισε 49.200 στον ΟΠΑΠ, τα οποία εισέπραξε η Egon Zehnder του Ανδρέα Γαβριηλίδη. Και όλα αυτά φυσικά χωρίς διαγωνισμό.
Άραγε η δικαιοσύνη τι έχει να πει για όλα αυτά;
 
Top