ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ
Υπηρεσιακό Συμβούλιο πρώην ΥΠΟΙΑΝ και νυν ΥΘΥΝΑΛ !!!





«Σημεία και τέρατα»

Γνωστοποιήθηκαν επιτέλους τα πρακτικά του...
 υπηρεσιακού συμβούλιου σύμφωνα με τα οποία μοριοδοτήθηκαν οι υποψήφιοί διευθυντές του ΥΠΟΙΑΝ.
Οι διαπιστώσεις δυστυχώς είναι τραγικές και προκαλεί δέος ο σχεδιασμός, με τον οποίο προσπαθούν να παραπλανήσουν τους υπαλλήλους αλλά και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ,η οποία τους εμπιστεύτηκε να διαχειριστούν τις τύχες του πολιτικού προσωπικού.
Διακρίνει κανείς την εμπάθεια και την πρόθεση να ευνοηθούν οι αρεστοί αφού άλλους τους καταποντίζει μηδενίζοντάς τους και άλλους τους ανυψώνει εντυπωσιακά χωρίς αιτιολογία.
Διαπιστώνει την διαστρέβλωση δημοσίων εγγράφων (Υπουργείο Εσωτερικών) και δίνει λαθεμένες, αυθαίρετες και επικίνδυνες ερμηνείες για να ευνοηθούν συγκεκριμένοι υπάλληλοι και να αποκλειστούν άλλοι.

Το πλέον όμως εντυπωσιακό και πρωτοφανές είναι πως το υπηρεσιακό συμβούλιο τοποθετεί τους διευθυντές σε διευθύνσεις της αρεσκείας τους, χωρίς να έχει τέτοια αρμοδιότητα, καταργώντας στην ουσία τον Υπουργό.

Ελπίζουμε, πως, ο κύριος Διαμαντίδης, επιστρέφοντας απ' το μακρινό ταξίδι της Κίνας να μελετήσει ο ίδιος προσεκτικά τα πρακτικά του Υ.Σ, που, τόσο επιμελώς έκρυβαν για να διαπιστώσει τις αλχημείες, την παρανομία και την ανικανότητα της Διεύθυνσης πολιτικού προσωπικού και να εφαρμόσει επιτέλους τη νομιμότητα.

Φιλικά,
αναγνώστης
.
 
Top