Άμεση ήταν η απάντηση του Γιάννη Δημαρά στον Μίκη Θεοδωράκη
Την ενόχληση του εξέφρασε το πρωί στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Μίκης Θεοδωράκης για την ίδρυση φορέα από τον ανεξάρτητο βουλευτή, Γιάννη Δημαρά, με την ίδια ακριβώς ονομασία.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής απάντησε άμεσα και δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό "real fm" ότι «ούτε που φαντάστηκα ότι ήταν δυνατό να αντιπαρατεθώ με τον αγαπημένο μου Μίκη για ένα τέτοιο θέμα. Να σας θυμίσω ότι με τον Μίκη δεν με δένει απλά μια φιλία την οποία κι εκείνος αναγνώρισε αλλά και πολλά χρόνια τώρα στη δημοσιογραφία και συνεντεύξεις είχαμε μαζί και τον γνωρίζω από την εποχή των Λαμπράκηδων».
Έτσι ο . Δημαράς συμπλήρωσε πως "δεν είναι θέμα ο τίτλος, αλλά το θέμα είναι πίσω από έναν τίτλο τι κάνει ο καθένας. Και πιστεύω ότι ο Μίκης με τον τρόπο που τοποθετήθηκε, μας βρίσκει ...
σύμφωνους για τον τρόπο που υποχρεούμεθα ως κοινωνία και ως πολιτεία να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που έχουμε. Δεν υπάρχει θέμα αντιπαράθεσης κι ούτε υπήρχε πρόθεση να υποκλέψουμε τίτλο κανένα", σημείωσε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής.
 
Top