για τις Φυλακές Ανηλίκων στον Αυλώνα

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» δίνει παράταση στην εκστρατεία για συγκέντρωση για ανθρωπιστική βοήθεια στις Φυλακές Ανηλίκων στον Αυλώνα.
Ελπίζοντας σε μαζικότερη ανταπόκριση, η Ένωση Μαζί για το Παιδί δίνει 2 εβδομάδες παράταση στην εκστρατεία συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας που διοργανώνει για τα άπορα παιδιά και......
τους νέους στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα.
Η παράδοση της βοήθειας στις Φυλακές θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2010
Σας καλούμε να συμμετέχετε όλοι στην προσπάθεια προσκομίζοντας ό,τι μπορείτε από τα είδη που συγκεντρώνονται. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη!

Στον Αυλώνα υπάρχουν 370 έγκλειστά παιδιά και νέοι εκ των οποίων οι 300 είναι άποροι. Η βοήθεια που θα συγκεντρωθεί θα τα βοηθήσει να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του χειμώνα.

Πού ; Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίζουν τα είδη που έχουν συγκεντρώσει στην αποθήκη της Ένωσης Μαζί για το Παιδί στην συμβολή των οδών Μπουσίου 20 και Κούπα 33 στην Αθήνα. (Πλησίον μετρό Κατεχάκη. Περνώντας την Κατεχάκη με κατεύθυνση προς Αθήνα στρίβετε στο 3ο στενό δεξιά δείτε το χάρτη).

Πότε; Από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου και ώρες 10.00 - 18.00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στο τηλέφωνο 210-7782281 ή με την Κοινωνική Υπηρεσία των Φυλακών Αυλώνα στο 22950-42771.
Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη!

Τα παιδιά των φυλακών έχουν ανάγκη από:

1. Χειμερινά κλινοσκεπάσματα και είδη ατομικής υγιεινής
Πετσέτες μπάνιου, σεντόνια, μονές κουβέρτες και μονά παπλώματα, σαμπουάν, οδοντόπαστες, οδοντόβουρτσες, ξυραφάκια bic, χαρτί υγείας, απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη.
2. Φόρμες, παπούτσια και εσώρουχα (τα εσώρουχα πρέπει να είναι καινούρια)
Τα ρούχα, τα εσώρουχα και τα παπούτσια πρέπει να είναι αντρικά medium και large για παιδιά ηλικίας 16 -24 ΟΧΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ! Μαζέψτε φόρμες, τζιν, μπλουζάκια φούτερ, εσώρουχα, παπούτσια και παντόφλες.(θερμή παράκληση ελαφρώς μεταχειρισμένα)
3. Τηλεκάρτες, Γραφική ύλη και ξένο τύπο.
Οι άποροι κρατούμενοι στον Αυλώνα είναι κατά πλειοψηφία αλλοδαποί μετανάστες από χώρες σε εμπόλεμη κατάσταση. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τις οικογένειές τους και δεν έχουν καμία ενημέρωση για τις εξελίξεις στις χώρες τους. Μας ζητούν τηλεκάρτες για καρτοτηλέφωνα του ΟΤΕ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΧΡΟΝΟΚΑΡΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Επίσης ζητούμε από συλλόγους ή ιδιώτες να μας προμηθεύσουν με εφημερίδες και περιοδικά από Ιράκ, Αφγανιστάν, Παλαιστίνη, Σομαλία, Σουδάν, κ.α. Υπάρχει ανάγκη και από λευκούς φακέλους αλληλογραφίας, γραμματόσημα και στυλό.

Παρακαλούνται θερμά εταιρείες στα πλαίσια της Ε.Κ.Ε. τους να βοηθήσουν την προσπάθειά μας με όποιο από τα παραπάνω είδη διαθέτουν.

Επίσης αν υπάρχουν θεατρικές ομάδες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αφιλοκερδώς μια παράσταση για τα έγκλειστα παιδιά στον Αυλώνα να επικοινωνήσουν με την Ένωση Μαζί για το Παιδί.

http://www.mazigiatopaidi.gr

http://theywantyourhelp.blogspot.com/
 
Top