Όχι στον επίσημο του ΠΑΣΟΚ στον δήμο Νικαίας - Ρέντη



Ναι στον ανεξάρτητο συνδυασμό του Στέλιου Λογοθέτη! 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Νίκαια 23/10/10


Η Ρ Θ Ε Η Ω Ρ Α Τ Η Σ Α Λ Η Θ Ε Ι Α Σ...
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ 
ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΝΤΗ Γ.ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ,
Στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου δεν ψηφίζουμε για Κυβέρνηση, δεν ψηφίζουμε για το κόμμα μας. Ψηφίζουμε για τον τόπο μας.
Ο Καλλικρατικός δήμος Νίκαια–Αγ.Ι.Ρέντη συνιστά μια νέα πραγματικότητα. Οι δυνατότητες, οι ευκαιρίες, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο νέος αυτός δήμος είναι σημαντικές, είναι αξιόλογες.
Είναι σημαντικές για την ανάπτυξη και ευημερία των πολύπαθων περιοχών μας. Είναι αξιόλογες για τους πολίτες της Νίκαιας και του Ρέντη που χρόνια τώρα βιώνουν το φόβο, την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα που προκαλούσε η εγκατάλειψη και η υποβάθμισή τους.
Όλοι εμείς που υπογράφουμε τη διακήρυξη αυτή ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να στηρίξουμε τον Γιώργο Ιωακειμίδη για Δήμαρχο του νέου Καλλικρατικού δήμου Νίκαια–Αγ.Ι.Ρέντη γιατί πολέμησε ανοιχτά τη συνένωση των δύο δήμων καλλιεργώντας το ρατσιστικό επιχείρημα ότι η Νίκαια είναι «βρώμικη», ότι η Νίκαια είναι υποβαθμισμένη, ότι η Νίκαια είναι χρεοκοπημένη.
Μάλιστα, προκειμένου ν’ αποτρέψει τη συνένωση του Αγ.Ι.Ρέντη και της Νίκαιας, διοργάνωσε στο δήμο του δημοψήφισμα, καλώντας τους δημότες του Αγ.Ι.Ρέντη ν’ αρνηθούν τη συνένωσή τους με τους πολίτες της Νίκαιας.
Όταν διαπίστωσε ότι ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ήταν αδιαπραγμάτευτη επιλογή της πολιτείας, έκανε τα πάντα στο προσκήνιο και το παρασκήνιο, προκειμένου να προωθήσει τη συνένωση του Αγ.Ι.Ρέντη είτε με το Μοσχάτο είτε με τον Ταύρο.
Μετά το άδοξο τέλος που είχαν οι προσπάθειές του, ακολουθώντας τα γνώριμα μονοπάτια της πολιτικής ίντριγκας, διεκδίκησε την υποστήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Φαίνεται ότι για τον κ. Ιωακειμίδη η πολιτική είναι μια υπόθεση χωρίς αρχές και χωρίς αξίες.
Σήμερα ο κ. Ιωακειμίδης διεκδικεί την ψήφο των πολιτών της Νίκαιας και του Ρέντη χωρίς να προβεί σε μια στοιχειώδη έστω αυτοκριτική. Αντιμετωπίζει τους πολίτες και των δύο αυτών δήμων ως λωτοφάγους. Ξεχνά φαίνεται ότι οι πολίτες έχουν και κρίση και μνήμη.
Η συμπεριφορά του κ.Ιωακειμίδη δείχνει ότι μπροστά στην επίτευξη του στόχου είναι ικανός να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα. 
Υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια τη στιγμή που δεν έχει να μας παρουσιάσει κανένα συγκεκριμένο, συγκροτημένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη και την ευημερία της Νίκαιας και του Ρέντη.
Εμείς οι πολίτες που υπογράφουμε τη διακήρυξη αυτή θεωρούμε χρέος μας να στηρίξουμε για υποψήφιο Δήμαρχο της Νίκαιας και του Ρέντη τον Στέλιο Λογοθέτη. 
Η επιλογή μας αυτή είναι πολιτική και υπαγορεύεται από ένα και μοναδικό κριτήριο. Να υπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τους δήμους που γεννηθήκαμε, που μένουμε, που εργαζόμαστε, που δραστηριοποιούμαστε.
Η υποψηφιότητα του Στέλιου Λογοθέτη είναι μια υποψηφιότητα που δε διχάζει αλλά ενώνει. Είναι η υποψηφιότητα που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την ανάγκη ο νέος Καλλικρατικός δήμος να πάει μπροστά, να γίνει ένας ισχυρός και ανταγωνιστικός δήμος.
Ο Στέλιος Λογοθέτης είναι ο αυθεντικός εκφραστής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είναι ο άνθρωπος εκείνος που έχει δώσει σκληρές μάχες για την αυτοδιοίκηση, για τις τοπικές μας κοινωνίες, για τους πολίτες. Είναι ο άνθρωπος εκείνος που μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά και τις ανάγκες του μέλλοντος.
Με το Στέλιο Λογοθέτη μπορούμε να ελπίζουμε ξανά.
Με το Στέλιο Λογοθέτη μπορούμε να προσδοκούμε πάλι.
Με το Στέλιο Λογοθέτη η καρδιά του νέου Καλλικρατικού δήμου Νίκαια – Αγ.Ι.Ρέντη χτυπά στην κοινωνία των πολιτών.

Οι Υπογράφοντες Υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι

ΑΡΑΠΗ-ΜΠΕΛΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΡΕΝΤΗΣ)


ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (ΝΙΚΑΙΑ)


ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ (ΝΙΚΑΙΑ)


ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΜΕΡΣΙΝΗ (ΝΙΚΑΙΑ)


ΚΑΤΣΙΜΙΓΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΝΙΚΑΙΑ)


ΚΡΟΚΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ (ΝΙΚΑΙΑ)


ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΝΙΚΑΙΑ)


ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΝΙΚΑΙΑ)


ΜΑΚΡΗ-ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΝΙΚΑΙΑ)


ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ (ΝΙΚΑΙΑ)


ΜΠΑΡΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΡΕΝΤΗΣ)


ΜΠΟΥΤΣΗ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ (ΝΙΚΑΙΑ)


ΝΤΟΒΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΡΕΝΤΗΣ)


ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΝΙΚΑΙΑ)


ΣΟΥΛΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΡΕΝΤΗΣ)


ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ (ΝΙΚΑΙΑ)


ΤΣΟΥΝΤΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΝΙΚΑΙΑ)
 
Top