Σε πνεύμα καλής συνεργασίας συζητήθηκαν όλα τα θέματα που άπτονται των συναρμοδιοτήτων του Υπουργού και της Επιτρόπου, ενώ συζητήθηκαν διεξοδικά και οι νέες αρμοδιότητες του υπουργείου που αφορούν τον τομέα της αλιείας.

Ο κ. Υπουργός σε μία κίνηση συμβολισμού της δύναμης της Ελληνικής Ναυτιλίας δώρισε στην Επίτροπο ένα μικρό μοντέλο καϊκιού.

Μετά την συνάντηση δήλωσαν τα εξής:

Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννης Διαμαντίδης.

«Ήταν μεγάλη χαρά για μένα σήμερα να υποδεχτώ εδώ σήμερα στο Υπουργείο την Επίτροπο την κα Δαμανάκη, με την οποία συνδεόμασταν με μια μακρά φιλία, από δύσκολες εποχές, και βεβαίως αφού της ευχήθηκα καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που έχει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για θέματα της αρμοδιότητας, βέβαια τώρα και το Υπουργείο λέγεται Θαλασσίων Υποθέσεων και έχει ταυτιστεί με την αρμοδιότητα της κας Επιτρόπου.
Ήταν μια πάρα πολύ ωραία συζήτηση, εποικοδομητική, μιλήσαμε για όλα τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων, βρήκαμε κοινές συνισταμένες, κοινές αναφορές και αυτό που προκύπτει νομίζω ότι θα είναι θετικό και για την αλιεία μας και για το συμφέρον της χώρας μας».
 
Top