Στεγνό καθάρισμα" στην ΑΕΚ του Ντούσαν Μπάγιεβιτς έκανε πριν λίγο ο Ολυμπιακός Βόλου στο Πανθεσσαλικό, όπου σκαρφάλωσε στην 3η θέση του πρωταθλήματος αφήνοντας την αθηναϊκή ομάδα στην προ-τελευταία...
Με το τέλος της αναμέτρησης, οι οπαδοί της ΑΕΚ άρχισαν να ξηλώνουν και να

πετούν καθίσματα στους παίκτες της ομάδας τους και στον Σέρβο προπονητή τους, Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Εκτός (ε)αυτού, όταν η αποστολή της ΑΕΚ αποχώρησε για τα αποδυτήρια εκείνοι συνέχισαν να καταστρέφουν την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου.
Αν μη τι άλλο έπρεπε να σεβαστούν τον υπέροχο κόσμο της Μαγνησίας που διψάει για ποδόσφαιρο και που έχει τόσες μαζεμένες χαρές στα σαλόνια της Superleague, καθώς και το γεγονός ότι η ομάδα τους έχασε από μια ανώτερη ομάδα στο γήπεδο.
Στα αγωνιστικά τώρα, ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε... πάρτι στην άμυνα-παιδική χαρά της ΑΕΚ και με τέρματα των Σανκαρέ (9΄), Μπρέσκα (83΄) και Ούμπιντες (90΄+1 πέν.) πήρε τεράστια νίκη με 3-1, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.
Η ΑΕΚ, η οποία είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Λυμπερόπουλο στο 56΄, γνώρισε τη δεύτερη ήττα της σε 4 ματς, επίδοση που την φέρνει στην προ-τελευταία θέση του πρωταθλήματος!
 
Top