ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!

ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΜΕΛΑ!!!






Οι γονείς των μαθητών του 21ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ στην ΧΑΡΑΥΓΗ καταγγέλλουν τις τραγικές ελλείψεις που για ακόμα φορά ορθώνουν απροσπέλαστα εμπόδια στην ελεύθερη απόλαυση του δικαιώματος εκατοντάδων μαθητών στην ισότιμη εκπαίδευση.
Σύσσωμοι οι γονείς, για μια ακόμα φορά εκφράζουν την οργή και την αγανάκτησή τους για την απίστευτη αναλγησία που επιδεικνύει η ελληνική Πολιτεία και η Δημοτική Αρχή του Φώτη Μελά απέναντι στους μικρούς μαθητές και τους ΚΑΛΟΥΝ να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα διασφαλίσουν ότι τα παιδιά των δημοτών του Κερατσινίου θα μπορέσουν να φοιτήσουν στο σχολείο ισότιμα, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Σημειώνουμε ότι το νηπιαγωγείο Δεν έχει ούτε χαρτί για το φωτοτυπικό μηχάνημα....
Οι γονείς καλούνται εν τω μέσω των μέτρων που επέβαλλε το ΔΝΤ και της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής, να καταβάλλουν ένα αρκετά υψηλό ποσό από το εισόδημα τους για τα αυτονόητα...


Υ.Γ.Εμείς έχουμε να προσθέσουμε ότι πρέπει οι δημότες, στις Εκλογές του Νοέμβριου, να τιμωρήσουν με την ψήφο τους ΟΛΟΥΣ τους υπευθυνους για αυτήν την καταστάση που την συναντάς μόνο σε Τριτοκοσμικές πόλεις!!!

 
Top