Λίγο πριν τη φιλική αναμέτρηση με τη Λα Κορούνια προέκυψε ο Νταβίντ Φουστέρ, που θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντιόγκο. Ο 28χρονος άσος της Βιγιαρεάλ αποτελεί τον διακαή πόθο του Ερνέστο Βαλβέρδε για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρολεύκους». «Παγώνουν» οι διαπραγματεύσεις με την Εσπανιόλ λόγω των απαιτήσεων του Ουρτάδο. Προτάθηκε το «κανόνι» της Βόλφσμπουργκ, Γκραφίτε.



Μετά και τη συμφωνία με τη Φλαμένγκο για τον Ντιόγκο, στον Ολυμπιακό, μετά από εισήγηση του τεχνικού της ομάδας, κινήθηκαν αστραπιαία για τον Νταβίντ Φουστέρ. Ο 28χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός της Βιγιαρεάλ έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρολεύκους», για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου έναντι 650 χιλιάδων ευρώ ετησίως.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα θα περάσει από τα γραφεία των «κίτρινων υποβρυχίων», που θα εισπράξουν 1.250.000 ευρώ για την παραχώρηση του και την Πέμπτη αναμένεται στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

«Είναι αλήθεια ότι έχουμε συμφωνήσει. Μένουν μερικά διαδικαστικά θέματα και την Πέμπτη θα είμαστε στην Αθήνα για να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή. Ο Νταβίντ θα υπογράψει για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό», δήλωσε στη SportDay ο μάνατζερ του παίκτη, Πάκο Ροσελιό.

«Μπορώ να παίξω και στην κορυφή της επίθεσης», είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξη του το «πουλέν» του προπονητή του Ολυμπιακού.

Προτάθηκε και αρέσει ο Γκραφίτε, τα άλλα ονόματα

Ο Φουστέρ προορίζεται για να καλύψει το κενό του Ντιόγκο και οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός καθαρόαιμου επιθετικού. Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στην «ερυθρόλευκη» λίστα είναι αυτό του Γκραφίτε. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Βόλφσμπουργκ προτάθηκε στους Πειραιώτες και η περίπτωση του εξετάζεται.

Ο Γκραφίτε αγωνίζεται στον γερμανικό σύλλογο από το 2007 έχοντας αξιοζήλευτα νούμερα στην απόδοση του, αφού σε 70 συμμετοχές έχει σημειώσει 50 γκολ. Έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές με την εθνική Βραζιλίας.

Από εκεί και πέρα, στην λίστα υπάρχουν πάντα τα ονόματα των Νταβίντ Τρεζεγκέ (Γιουβέντους), Ζούλιο Μπαπτίστα (Ρόμα), Τζο (Μάντσεστερ Σίτι), Λουίς Γκαρσία (Εσπανιόλ), Γιόσι Άλντιντορ (Βιγιαρεάλ) ενώ επανέρχεται στο προσκήνιο και αυτό του Βραζιλιάνου άσου της Φλαμένγκο, Βάγκνερ Λοβ.

Στη λίστα υπάροχουν και οι Καλού Ούτσε (Αλμερία), Μάτε Μπίλιτς (Σπόρτινγκ Χιχόν) και Τσιτέ (Ρασίνγκ Σανταντέρ). Στα υπ’ όψιν βρίσκεται ο Γουεμπό της Μαγιόρκα.

«Παγώνει» του Ουρτάδο

Στο… μέτωπο του Μοϊσές Ουρτάδο, οι διαπραγματεύσεις φαίνεται να «παγώνουν» λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του παίκτη. Ο 29χρονος άσος ζητά 1 εκ. ευρώ ετησίως, με τους «ερυθρολεύκους» να του προσφέρουν 600 χιλ. Σε ό,τι αφορά τις συζητήσεις με την Εσπανιόλ, οι Πειραιώτες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ.

Μαρέσκα ο επόμενος

Μετά τον Ντιόγκο, από τον Ολυμπιακό αναμένεται να αποχωρήσει και ο Έντσο Μαρέσκα. Ο Ιταλός δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και στη δική του υπόθεση. Να σημειωθεί πως ο Μαρέσκα έμεινε εκτός αποστολής για τη φιλική αναμέτρηση με τη Λα Κορούνια.
sportnet
 
Top