Ο Σάνι Καϊτά είναι το νέο όνομα που προστέθηκε στους παίκτες που βρίσκονται στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Νιγηριανό αμυντικό μέσο, τον οποίο… γνωρίσαμε από την αναμέτρηση της Εθνικής μας με την αφρικανική...



ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρόκειται φυσικά για τον παίκτη που είχε αποβληθεί, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Ο Ολυμπιακός μπήκε στο… κυνήγι του Νιγηριανού διεθνή μέσου Σάνι Καϊτά. Επίσης, υπάρχει φημολογία ότι η Γουέστ Χαμ είναι ακόμα μία ομάδα που ενδιαφέρεται για τον παίκτη», τονίζει δημοσίευμα της νιγηριανικής ιστοσελίδας “thisdayonline.com” και συνεχίζει:

«Μετά από το δανεισμό του στην Ρωσία τις δύο προηγούμενες σεζόν, ο Καϊτά έχει ακόμα συμβόλαιο με την Μονακό, αλλά μπορεί να φύγει ξανά. Είτε στην Αγγλία, που είναι και ο επιθυμητός προορισμός για τον ίδιο, είτε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, είτε στην Ισπανία, όπου ενδιαφέρονται η Εσπανιόλ και η Σεβίλλη».
Στη συνέχεια φιλοξενούνται και δηλώσεις του Τιγιάνι Μπαμπαγκίντα, ο οποίος είναι μάνατζέρ του Καϊτά και τονίζει ότι προς το παρόν περιμένουν μια επίσημη πρόταση.

theplayer.gr

 
Top