Με επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει ο Ολυμπιακός τις πληροφορίες που έχουν χειμαρρώδη ροή για τον Γκατούζο και τον Μπαπτίστα, πληροφορίες που ξεκινούν κυρίως από την Ιταλία και στην Αθήνα διογκώνονται. Επισήμως, λοιπόν, οι "ερυθρόλευκοι" λένε ότι δεν γίνονται διαπραγματεύσεις με τους δύο παίκτες και πως δεν θα γίνει καμία κίνηση μέχρι το ματς με την Μακάμπι, της ερχόμενης Πέμπτης, μία αντίπαλο για την οποίοι οι "ερυθρόλευκοι" τονίζουν ότι μπορούν να την αποκλείσουν με το ρόστερ έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ενισχυμένο με τους Ρόμενταλ, Ιμπαγάσα.
Το ερώτημα, όμως, είναι γιατί ο Ολυμπιακός προχωρά σε αυτή την κίνηση; Η απάντηση είναι ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Πλέον υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι για τους δύο παίκτες. Υπάρχουν, παράλληλα, και απαιτήσεις από τις...
ομάδες τους, την Μίλαν και την Ρόμα.
Έτσι ο Ολυμπιακός τακτικά είναι αναγκασμένος να κάνει πίσω για να δει πως θα κυλήσουν οι υποθέσεις, διότι αν ισχύουν τα σενάρια τις εμπλεκόμενες ομάδες, τα οικονομικά ανεβαίνουν πολύ και δεν μπορούν οι "ερυθρόλευκοι" να ακολουθήσουν τέτοια μεγέθη, ειδικά μετά την δαπανηρή μεταγραφή του Ριέρα, αλλά και αν δεν ισχύουν και τον πάρει ο Ολυμπιακός τώρα, θα πιαστεί σε απλά ελληνικά "κότσος". Οπότε αν περάσουν δέκα ακόμα ημέρες τότε, ενδεχομένως να έχουν πέσει οι τιμές, εφόσον η εμπλοκή Ουκρανών και Τούρκων αποδειχθεί απλά φήμη.
Πάντως, στον Ολυμπιακό θα στραφούν τώρα στην περίπτωση ενός φθηνού αμυντικού χαφ και θα αφήσουν για τον Αύγουστο τις δύο τελευταίες τους κινήσεις, δηλαδή, έναν επιθετικό και έναν καλό, ακριβό αμυντικό χαφ.
balla.gr
 
Top