Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια της Πελοποννήσου ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής και υπουργός της Ν.Δ. Πέτρος Τατούλης, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα «χωρίς μικροκομματισμούς, ιδιοτέλειες».

Οπως αναφέρει, θα κινηθεί με αποφασιστικότητα, συνέπεια, διάθεση για συνεργασία και συμμετοχή. Συνοδεύοντας την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο κ. Τατούλης επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι «τα δύσκολα προβλήματα απαιτούν καθαρές απόψεις, τολμηρές λύσεις και αποφασιστικές πράξεις. Στο πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και ηθικό αδιέξοδο υπάρχει διέξοδος. Τα υγιή κύτταρα της κοινωνίας, όπου και αν αυτά ανήκουν, μπορούν να συνεργήσουν για να δώσουν λύσεις. Οι πολίτες απορρίπτουν τη συνενοχή με το πελατειακό κράτος και διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι η νομιμότητα και η αξιοκρατία που μπορούν να κάνουν το κράτος σύμμαχο του πολίτη, όχι εχθρό».

Οπως επισημαίνει, η κρίση φέρνει μαζί της και μια νέα ευκαιρία και «όλοι μαζί μπορούμε ν' αλλάξουμε το γκρίζο παρόν και να φέρουμε ένα καλύτερο μέλλον» και προσθέτει ότι μπορεί να δημιουργηθεί μια ενωμένη, ισχυρή και λαϊκή Πελοπόννησος, χωρίς εξαρτήσεις και με ρεαλιστικό όραμα.
 
Top