"Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί η ηγεσία του ΚΚΕ σχετικά με την απόφασή της να περικόψει τους μισθούς των εργαζομένων σε Ριζοσπάστη και 902 και να καταργήσει τις Συλλογικές...



Συμβάσεις Εργασίας. Ιδού τι ισχυρίζεται και σήμερα μέσω του Ριζοσπάστη: "...το Κόμμα δεν έχει σχέση εργοδότη - εργαζόμενου με τα μέλη του. Αρα, κανείς δεν μπορεί να επιβάλει τους όρους που διαμορφώνουν τη σχέση του Κόμματος με τα μέλη του, ανεξάρτητα από ποια χρέωση υπηρετεί ο καθένας τη στρατηγική του ΚΚΕ".
Και ιδού τι ανέφερε ο συντάκτης της Περικλής Κουρμούλης, μέλος της ΕΣΗΕΑ, που υπέγραψε το σχετικό άρθο - δεν γνωρίζω αν ήταν και ο συντάκτης του, πάντως δεν εκπροσωπούσε τους εργαζόμενους - που χωρίς ντροπή επιστράτευσε την 92χρονη ιστορία του Κόμματος για να πει ότι:" ο «Ριζοσπάστης» και ο «902» δεν είναι επιχειρήσεις. Είναι εργαλεία του Κόμματος, στη συλλογική προπαγάνδα, διαφώτιση και οργάνωση της εργατικής τάξης και του λαού".
Τώρα για το τι θα κάνουν όλοι όσοι τόσα χρόνια πίστευαν ότι είναι εργαζόμενοι και τους λένε ότι δεν είναι - έκαναν τους προγραμματισμούς τους με βάση το μισθό τους, έπαιρναν δάνεια κλπ - δεν απαντάει κανείς τους. Θα τα πληρώσει το ΚΚΕ όλα αυτά;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 
Top