"Την πρώτη του εμφάνιση ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα στα ΜΜΕ, στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που οδήγησε την Ίντερ στην κατάκτηση του «τρεμπλ», διαδέχεται τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο της «βασίλισσας», η οποία τερμάτισε στην δεύτερη θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν και δεν κατάφερε να προκριθεί στον δεύτερο γύρο του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ ...


«Δεν ξέρω αν γεννήθηκα για να γίνω προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά γεννήθηκα για να γίνω προπονητής. Λατρεύω της σημαντικές προκλήσεις. Είμαι ο Ζοζέ Μουρίνιο και δεν αλλάζω. Ήρθα με όλες τις αρετές και τις ατέλειές μου», δήλωσε ο «Special One».

«Η έλξη μου για τη Ρεάλ Μαδρίτης οφείλεται στην ιστορία της, στις απογοητεύσεις των τελευταίων ετών και στις προσδοκίες της για νίκη. Είναι ένας μοναδικός σύλλογος και πιστεύω ότι το να μην προπονήσεις τη Ρεάλ Μαδρίτης αφήνει ένα κενό στην καριέρα ενός προπονητή. Ευτυχώς, είχα μία όμορφη καριέρα και με κάνει περήφανο που ήρθα εδώ», τόνισε ο Μουρίνιο."

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=RDSsOC0oTx4UF1lJ&Rec_ID=2268

 
Top