Η εφημερίδα τα "ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ" καταγγέλει τον δήμαρχο Κερατσινίου Φώτη Μελά
για βόλεμα των συγγενών και φίλων του, τη στιγμή που η κοινωνία του Κερατσινίου υποφέρει από την ανεργία...
Το ακριβές κείμενο του άρθρου έχει ως εξής:

Η τοποθέτηση της ανιψιάς σε θέση Διευθύντριας στην ΔΗΚΕΠΟΚ και του ανιψιού στον αθλητικό οργανισμό ξεχείλισε το ποτήρι και άνοιξε τους ασκούς του Αίολου, αφού εκτός αυτών των γνωστών έχουμε και άλλες προσλήψεις ημετέρων, δηλαδή ανθρώπων του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος και των δημοτικών σύμβουλων του Μελά..
Κι επειδή τα γραπτά μένουν απαριθμούμε…
Ο δήμαρχος έβαλε σε Διευθυντικές θέσεις τα δυο ανίψια του..
Ο κ. Γιάννης Τζιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Μαυρογιαννόπουλος «διόρισε» με 18μηνο την κόρη του, ο κ. Μπαρμπαγιάννης επίσης την κόρη του, η κ. Μαντούβαλου τον γιό της, η Αγγελική Μελά την κόρη της, ο κ. Αντωνακάκος τον γιο του, ο κ. Διάκος και τις δυο κόρες του, η κ. Δαβιώτου τον γιο της στο ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και τα παιδιά 3 υψηλόβαθμων δημοτικών υπάλληλων που πρόσκεινται στον δήμαρχο σε μόνιμες θέσεις..
Όπως πολύ καλά μπορεί να καταλάβει και ο πιο αδαής Κερατσινιώτης, η δημοτική αρχή έχοντας επιδοθεί σε μια προκλητική για την πόλη προσπάθεια να «βολέψει» τους ημετέρους, δείχνει πως οι άνθρωποι έχουν αντιληφθεί ότι πνέουν τα λοίσθια και ετοιμάζονται να πάνε σπίτι τους..
Ωστόσο η συγκεκριμένη τακτική πληγώνει ανεπανόρθωτα τον δήμο και το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γενικότερα , για αυτό και θα πρέπει ο λαός του Κερατσινίου, οι χιλιάδες άνεργοι της πόλης μας να αντιδράσουν…
ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» ΦΥΛΛΟ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΣΕΛ. 3
 
Top