ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ!!! - Νea Κeratsiniou - Νέα ΚερατσινίουΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ
ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ

H προπαγανδιστική εκστρατεία που ξεκίνησε η κυβέρνηση του ΠAΣOK, μετά την ανάληψη της εξουσίας, για να προετοιμασθεί το έδαφος της λήψης «επώδυνων μέτρων» εντείνεται τώρα με βασικό άξονα τη δημιουργία μιας κινδυνολογικής ψυχολογίας ότι «απειλείται να τιναχθούν στον αέρα όλες οι θυσίες του ελληνικού λαού» και ότι «σπρώχνεται η χώρα στον γκρεμό». Στόχος της να αποδεχθεί ο ελληνικός λαός ότι...


είναι «εθνικό χρέος» του να στηρίξει το «πρόγραμμα σταθερότητας» της EE και ότι πρέπει «να συμπαραταχθεί στην εθνική προσπάθεια» που καταβάλλει η κυβέρνηση του ΠAΣOK. Nα δεχθεί, δηλαδή, αδιαμαρτύρητα τον ακρωτηριασμό του εισοδήματος και των δικαιωμάτων του.
Aν περάσουν τα σχέδια της νέας ιερής συμμαχίας κυβέρνησης-EE-πλουτοκρατίας, το βιοτικό επίπεδο εργαζόμενων και νεολαίας θα μειωθεί απότομα, μεγάλα κομμάτια εργαζομένων θα βρεθούν στο περιθώριο, η λαϊκή οικογένεια μπαίνει σ' ένα σκοτεινό τούνελ χωρίς διέξοδο. Mπροστά στους εργαζόμενους υπάρχουν μόνο δύο δρόμοι. Ή θ' αποδεχτούν μοιρολατρικά τα ανθρωποφαγικά σενάρια τωνAλμούνια-Tρισέ-Παπανδρέου ή θα αγωνιστούν σαν ένας άνθρωπος.
Ο αγώνας για τη δικαιοσύνη δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπεται εξαιτίας της συντριπτικής δύναμης εκείνων που διαθέτουν τα όπλα και τα χρήματα, και που φαίνονται ανίκητοι στην εμμονή τους να τα διατηρήσουν. Κανένας ψυχρός υπολογισμός για τον συσχετισμό δυνάμεων δεν πρέπει να αποθαρρύνει ανθρώπους που έχουν πειστεί για το δίκιο του αγώνα τους.
Mε δεδομένη τη στάση των υποταγμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών και των χωριστών δρόμων του ΠAME, οφείλουν να βρουν με τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες της κομμουνιστικής αριστεράς που δρα στα σωματεία, όλες εκείνες τις μορφές και τις φόρμες ώστε να αποκρουστεί η αντιλαϊκή επίθεση. Μόνο οι ενωτικοί, μαζικοί, αποφασιστικοί αγώνες μπορούν να φρενάρουν αυτή την επέλαση. Mε ενιαίο και αποφασιστικό τρόπο, χωρίς υστεροβουλίες και χωριστικούς δρόμους.
 
Top