Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Το "Πιστοποιητικό εμβολιασμού" (Green pass) είναι αντισυνταγματικό!
Επέλεξα να είμαι Ελεύθερη!
»
Να θυμηθούμε:
Francesca Donato, Ευρωβουλευτής, 9 Νοέμβρη 2022...

Ειδησιογραφία: "Παλέρμο, ο σύζυγος της Francesca Donato, εκλεγμένη ευρωβουλευτής, βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του, στραγγαλισμένος με μια πλαστική ταινία που του έσφιγγε τον λαιμό.
Η σύζυγος: «Τον δολοφόνησαν»
"

Τι κρύβει η "ειδησιογραφία" και των ελληνόφωνων ΜΜΕ;

«Francesca Donato στη λίστα των "εχθρών" του Ισραήλ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο»... ειδησιογραφία που "διέφυγε" από τα κυρίαρχα ΜΜΕ και την αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία...

Οι υπηρεσίες ασφαλείας του λεγόμενου "Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου", είχαν καταρτίσει έναν κατάλογο ευρωβουλευτών, αριστερών και δεξιών, ώστε να παρακολουθούνται στη διάρκεια του "εορτασμού της Ημέρας Μνήμης του Ολοκαυτώματος" και κατά την επίσκεψη στις Βρυξέλλες του ισραηλινού προέδρου Ιτσχάκ Χέρτζογκ, στις 26 Γενάρη 2024.
Ανάμεσα στα ονόματα είναι και αυτό της Francesca Donato, με καταγωγή από την Ανκόνα, αλλά παντρεμένη με αρχιτέκτονα επιχειρηματία από το Παλέρμο, υποψήφια δήμαρχος του Παλέρμο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.
Ο κατάλογος με τους ευρωβουλευτές, καταρτίστηκε από τη «Μονάδα Ανάλυσης Πληροφοριών και Ασφάλειας του Ευρωκοινοβουλίου», για την "προστασία" τους (SIK!), δηλαδή για το "καλό" τους, ώστε να εφαρμοστούν «προληπτικά μέτρα από τις υπηρεσίες ασφαλείας, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά στα γραφεία τους και στα υλικά περιουσιακά τους στοιχεία».
Στον κατάλογο, μεταξύ άλλων, εμφανίζεται και η Ιταλίδα ευρωβουλευτής Francesca Donato, ως ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΡΙΑ, πρώην μέλος κι ευρωβουλευτής της Λέγκας, η οποία έχει πλέον ενταχθεί στο κόμμα της Χριστιανικής Δημοκρατίας (UDC) του Totò Cuffaro.
Σύμφωνα με την «Μονάδα Ανάλυσης Πληροφοριών και Ασφάλειας του Ευρωκοινοβουλίου», αναφέρεται πως η ευρωβουλευτής Donato «χρησιμοποίησε ένα αστέρι του Δαβίδ ως σύμβολο για τον μη εμβολιασμό σε ένα tweet κατά του εμβολίου. Σε άλλο tweet, τροποποίησε ένα ναζιστικό σύνθημα στην αντιεμβολιαστική εκστρατεία του».
Μαζί της, στη λίστα εμφανίζονται κι άλλοι δεξιοί ευρωβουλευτές. Υπάρχει όμως και μεγάλη παρουσία αριστερών βουλευτών που «σημαδεύονται» για τις θέσεις τους υπέρ της Παλαιστίνης και επικρίσεις εναντίον του ισραηλινού καθεστώτος για την κατοχή των Παλαιστινιακών εδαφών.
Να σημειωθεί πως η ευρωβουλευτής Francesca Donato, διαδραματίζει έντονη δραστηριότητα για την αποκάλυψη των μυστικών συμφωνιών μεταξύ της Ούρσουλα και Μπουρλά.

Συνωμοσιολογίες... και συμπτώσεις... Ούρσουλα: 4,6 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων, έναντι 71 δις ευρώ. 10 δόσεις για κάθε κάτοικο της Ευρώπης!  Δοκιμασμένη σας λέω! (στη μίζα!)

«Ποια είναι η Francesca Donato: από τις μάχες εναντίον του ευρώ και εναντίον των εμβολίων, μέχρι το αντίο στη Λέγκα»... μας ενημερώνει η ναυαρχίδα της ιταλικής δεξιάς "Corriere della Sera"...

«Στρατιώτες της ΕΕ στο Κίεβο; Τρελή ιδέα!»... Francesca Donato, 28 Φλεβάρη 2024, στη συζήτηση για τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας...

Εντελώς "συνωμοσιολογικά και συμπτωματικά", προσφάτως η Francesca Donato είχε ξεπεράσει κάθε "κόκκινη γραμμή" και  είχε εξηγήσει άψογα με τεκμηρίωση «το σκοτεινό σχέδιο μεταφοράς της εξουσίας από τα εθνικά κράτη σ' ένα παγκόσμιο τομέα και ενιαίο κέντρο αποφάσεων για την "υγειονομική περίθαλψη" (διάβαζε ΠΟΥ, €μVόλια) και τις ανθρώπινες ελευθερίες»... Το σχετικό βίντεο, λόγω του αγώνα εναντίον της παραπληροφόρησης (λογοκρισία) από το 4ο Ράιχ (Ευρωπαϊκή Ένωση): ΕΔΩ

Καμία συσχέτιση για όλα τα παραπάνω... απλές "συμπτώσεις"!

Κι οι μπίζνες καλά κρατούν και στην αποικία Ελλαδιστάν: Η Ούρσουλα πηγαίνει στην Ελλάδα και ο άντρας της εισπράττει 32 εκατομμύρια από την Αθήνα...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top