Αρχές Αυγούστου το θύμα είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με τον 30χρονο από τον Πειραιά. Η γνωριμία τους και η σχέση τους αναπτύχθηκε μέσω επικοινωνίας που είχαν από το Facebook. Η διάρκεια όμως της επαφής δεν κράτησε παρά μόνο ένα μήνα. Όταν η άτυχη γυναίκα του είπε πως δεν θέλει να συνεχίσει να είναι μαζί του και θέλει να διακόψουν εκείνος για ένα μικρό χρονικό διάστημα την καλούσε ακατάπαυστα στο τηλέφωνο της, την απειλούσε και την έβριζε.

Αρχές του έτους η άτυχη γυναίκα λαμβάνει ένα μήνυμα από φιλικό της πρόσωπο που την ενημέρωνε ότι σε κλειστή - μυστική ομάδα στο Facebook, είχαν αναρτηθεί, γυμνές φωτογραφίες της, από κάποιο προφίλ το οποίο δεν γνώριζε. Αμέσως έστειλε μήνυμα προσωπικό στο συγκεκριμένο προφίλ προκειμένου να διαγράψει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Η απάντηση που έλαβε ήταν βρισιές αλλά και φωτογραφίες τις ίδιες σε προσωπικές τις στιγμές, ακόμα και οι φωτογραφίες που ίδια βρισκόταν μέσα στο σπίτι της και την είχαν φωτογραφήσει χωρίς να το γνωρίζει η ίδια Διότι κοιμόταν. Σε άλλες συνομιλίες με λοιπούς χρήστες του διαδικτύου Το συγκεκριμένο προφίλ που ανέβαζε τις γυμνές φωτογραφίες της άτυχης γυναίκας στο διαδίκτυο, ανέφερε ότι η γυναίκα που απεικονίζεται στις φωτογραφίες είναι διαθέσιμη προς έρωτα έναντι αμοιβής.


Γιατί η γυναίκα έντρομη επικοινωνήσει με τις αρχές όπου μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι πίσω από το ψεύτικο προφίλ στο Facebook βρισκόταν ο πρώην σύντροφός της.

Ο ότι 30 χρόνος εντοπίστηκε από τις αρχές και συνελήφθη. Έγινε έρευνα στο σπίτι του και κατασχέθηκαν σχετικά πειστήρια. Πλέον είναι αντιμέτωπος με το νόμο για εκδικητική πορνογραφία, και απειλή σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και με κατηγορίες«ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ», «ΠΕΡΙ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ».

 
Top