Σβήνε … σβήνε και μονταζ!

Μία δεύτερη συνέντευξη θα παραχωρήσει στον Σταύρο Θεοδωράκη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η πρώτη είχε μαγνητοσκοπηθεί την Καθαρή Δευτέρα αλλά δεν θα προβληθεί εξαιτίας των νέων δεδομένων που δημιούργησε το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Η δεύτερη αναμένεται να μαγνητοσκοπηθεί αύριο. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου για την εκπομπή “νέοι που ήταν στο τρένο και έζησαν τον εφιάλτη απευθύνουν τα ερωτήματά τους στον Πρωθυπουργό.”



Επίσης, θα προβληθούν αποσπάσματα από την συζήτηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Σταύρο Θεοδωράκη στο φαράγγι του Βίκου την Καθαρά Δευτέρα, σαράντα ώρες πριν το τραγικό δυστύχημα”. Η εκπομπή θα προβληθεί αυτή την Τρίτη, στις 22:50 στον Alpha.

Εντωμεταξύ εξαιρετικά αρνητικές έως και οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το τρέιλερ της εκπομπής «πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, που υποτίθεται ότι ασχολείται με τις ευθύνες των πολιτικών για τα Τέμπη, αλλά παραπέμπει μάλλον σε «αγιογραφία» Μητσοτάκη.

Σε ένα εξοργιστικά στημένο σκηνικό, ο Μητσοτάκης φαίνεται να «αγωνιά» μέσα στη νύχτα στο Μέγαρο Μαξίμου και ο Θεοδωράκης να τον καταγράφει με την κάμερα. Αυτό το σκηνικό βέβαια δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, καθώς την ώρα που οι άνθρωποι καίγονταν ζωντανοί στα τρένα – φέρετρα, συγκεκριμένα στην 1:38 τα ξημερώματα της 1ης Μαρτίου, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο καλούσε τον ΣυΡιζΑ να διαγράψει τον Παύλο Πολάκη!

Δείτε το trailer που προκάλεσε οργή:

Πηγή: typologies.gr / newsbreak.gr

 
Top