Όπως αναφέρει στο imerisia.gr o Χρήστος Βιτσικάνος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της L'Artigiano, η αλυσίδα συνεργάζεται με το brand, ήδη, από τον Φεβρουάριο. «Οι αρχικές συζητήσεις για τη διαμόρφωση του menu είχαν ξεκινήσει νωρίτερα», σημειώνει ο επικεφαλής της αλυσίδας, λέγοντας ότι η διοίκηση της ελληνικής αλυσίδας εστίασης θεώρησε επιτακτική ανάγκη να μπει στην κατηγορία των vegans, αλλά και των flexiterians, σε συνεργασία με την Garden Gourmet.
«Εφαλτήριο για νέες προϊοντικές προτάσεις»
Ερωτηθείς για το εάν είναι στα πλάνα η επέκταση της συνεργασίας, ο κ. Βιτσικάνος υπογραμμίζει ότι «ακολουθώντας πιστά τις ανάγκες του κοινού και με σεβασμό σε αυτές, εξετάζουμε κάθε πιθανή ιδέα που προσφέρει έμπνευση για δημιουργία νέων, πρωτότυπων γεύσεων σε pizza ή την είσοδό μας σε νέες κατηγορίες, όπως το vegan menu. Είμαστε βέβαιοι πως η επιτυχία της πρόσφατης συνεργασίας μας με την Garden Gourmet θα αποτελέσει εφαλτήριο για νέες προϊοντικές μας προτάσεις».
Κοινωνική αλλαγή
Όπως αναφέρει ο κ. Βιτσικάνος, για τη L'Artigiano αυτή η μεταβολή των διατροφικών προτιμήσεων που παρατηρείται στην αγορά είναι κάτι παραπάνω από μια τάση. «Είναι μια κοινωνική αλλαγή», όπως λέει, «με ηθικό και ιδεολογικό πρόσημο. Καθώς ο κόσμος μας εξελίσσεται, οι γεύσεις ακολουθούν -και στη L'Artigiano αυτό το αντιλαμβανόμαστε πλήρως».
«Το λανσάρισμα του νέου vegan menu περιελάμβανε οκτώ μοναδικές συνταγές σε pizza, burgers και ζυμαρικά, φτιαγμένα από εκλεκτά φυτικά συστατικά, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, με την εγγύηση ποιότητας της Garden Gourmet. Η επιλογή των 100% plant-based πρώτων υλών που συμπεριλήφθηκαν στο νέο μας menu έγινε με γνώμονα όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την εξασφάλιση της υψηλής διατροφικής αξίας του κάθε πιάτου», τονίζει.
Όπως αναφέρει ο κ. Βιτσικάνος, για τη L'Artigiano αυτή η μεταβολή των διατροφικών προτιμήσεων που παρατηρείται στην αγορά είναι κάτι παραπάνω από μια τάση. «Είναι μια κοινωνική αλλαγή», όπως λέει, «με ηθικό και ιδεολογικό πρόσημο. Καθώς ο κόσμος μας εξελίσσεται, οι γεύσεις ακολουθούν -και στη L'Artigiano αυτό το αντιλαμβανόμαστε πλήρως».
«Το λανσάρισμα του νέου vegan menu περιελάμβανε οκτώ μοναδικές συνταγές σε pizza, burgers και ζυμαρικά, φτιαγμένα από εκλεκτά φυτικά συστατικά, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, με την εγγύηση ποιότητας της Garden Gourmet. Η επιλογή των 100% plant-based πρώτων υλών που συμπεριλήφθηκαν στο νέο μας menu έγινε με γνώμονα όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την εξασφάλιση της υψηλής διατροφικής αξίας του κάθε πιάτου», τονίζει.
Τα επόμενα σχέδια
Μεταξύ των βασικών στόχων της αλυσίδας είναι η διεύρυνση της plant-based κατηγορίας, με περισσότερες 100% plant-based προτάσεις που θα φέρουν την υπογραφή της Garden Gourmet.
«Η θερμή υποδοχή του vegan menu της L'Artigiano από το κοινό, vegan και μη, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για τη συνέχεια της συνεργασίας μας με την Garden Gourmet. H συνεχής ανανέωση και ο εμπλουτισμός των προτάσεων σε pizza με πλούσια γεύση και εκλεκτά υλικά είναι εξάλλου βαθιά ριζωμένα στο DNA του brand. Με αυτό τον τρόπο, προσφέρουμε στο κοινό μοναδικούς και πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών, ξαφνιάζοντάς τους ευχάριστα και διατηρώντας ζωντανό το ενδιαφέρον τους, για κάθε νέα άφιξη στο menu μας», επισημαίνει.
Μεταξύ των βασικών στόχων της αλυσίδας είναι η διεύρυνση της plant-based κατηγορίας, με περισσότερες 100% plant-based προτάσεις που θα φέρουν την υπογραφή της Garden Gourmet.
Λανσάρει νέο μέγεθοςpizza
Επιπλέον, στα άμεσα μελλοντικά σχέδια της L'Artigiano περιλαμβάνεται και το λανσάρισμα ενός νέου μεγέθους pizza, της μεσαίας, έτσι ώστε να διευρύνει τις περιστάσεις κατανάλωσης και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μεγαλύτερου μέρους του αγοραστικού κοινού.
Επιπλέον, στα άμεσα μελλοντικά σχέδια της L'Artigiano περιλαμβάνεται και το λανσάρισμα ενός νέου μεγέθους pizza, της μεσαίας, έτσι ώστε να διευρύνει τις περιστάσεις κατανάλωσης και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μεγαλύτερου μέρους του αγοραστικού κοινού.