Τα αποτελέσματα του εγκλήματος που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ,να "πουλήσει" στην COSCO,όλη την ακτή από την ΣΝΔ έως και τα πορθμεία του Περάματος.

Θάθελα νάξερα εκεί στο ΣτΕ δεν ζουν στην Αττική???Δεν θεωρούν ότι ο Σαρωνικός είναι αφάνταστα επιβαρυμένος ήδη???Δεν θεωρούν ότι οι κάτοικοι των όμορων Δήμων υφίστανται ήδη την επιβάρυνση του λιμανιού κυρίως του Ν.Ικονίου το οποίο η COSCO -παράνομα ή όχι δεν ξέρω) μπάζωσε (με χειρουργικό τρόπο,ομολογουμένως) και επέκτεινε με πολλές γερανογέφυρες????Το μπάζωμα της Πειραϊκής με την λεγόμενη "προς νότον προέκταση του λιμανιού"????
Οι κάτοικοι δεν ήλθαν εκεί μετά τις οχλούσες δραστηριότητες...ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ από πριν....και αγνοήθηκαν παντελώς....
Τέσσερα εκατομμύρια κόσμος ζει στο λεκανοπέδιο...Δεν έχει δικαίωμα σε καθαρή ατμόσφαιρα...
Φαντάζομαι ότι και οσωνούπω έρχεται η σειρά της Σαλαμίνας γιατί η Κυνοσούρα ανήκει κατά ένα μέρος της στον ΟΛΠ ...Τι ναυμαχία της Σαλαμίνας,τάφοι Σαλαμινομάχων και κουραφέξαλα...Ανάπτυξη να έχουμε παιδιά!!!!🙁🙁🙁
Lefki Athanasopoulou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ:
Σε ναυπηγείο έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιά, που ελέγχεται μετοχικά από την Cosco.
-->

Έπειτα από πολύμηνες διαδικασίες και αφού είχε «χάσει» σε επίπεδο περιφέρειας και επιτροπών υπουργείου Ανάπτυξης, ο ΟΛΠ προσέφυγε στο ΣτΕ το οποίο με την απόφασή του 766 - 29/4/2020 (Ε τμήμα επταμελούς σύνθεσης) έκανε δεκτή την αίτηση ακύρωσης του ΟΛΠ για την υπόθεση άρνησης της Περιφέρειας χορήγησης άδειας εγκατάστασης ναυπηγείου. 
-->
ΣΕΝΑΒΙ: «Μολών Λαβέ»

Η απόφαση δεν έχει καθαρογραφεί ακόμα, προκειμένου όλες οι ενδιαφερόμενες πλευρές να έχουν πρόσβαση στο σκεπτικό, αλλά ακόμα και η πληροφορία που κυκλοφόρησε στο μεγάλο λιμάνι έχει ξεσηκώσει ήδη κύματα αντιδράσεων στο μέτωπο των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν τη Ζώνη για εργασίες.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προέδρου του ΣΕΝΑΒΙ Βασίλη Κανακάκη στη «Ν» ο οποίος επισημαίνει ότι η σύμβαση παραχώρησης της περιοχής που ελέγχεται από τον ΟΛΠ, μεταξύ ελληνικού Δημοσίου και λιμανιού, δεν επιτρέπει τη λειτουργία ναυπηγείου, παρά μόνο επισκευαστικής βάσης.
naftemporiki.gr


 
Top