Οταν έχεις πολλά "γραμμάτια" να ξεπληρώσεις είναι λογικό να μην διστάζεις να αυτογελοιοποιήσε

Αυτό ακριβής έκανε και σήμερα ο δημοσιογράφος του Μαρινάκη, Γιώργος Παπαχρήστου  εμφανιζόμενος  στο Mega για να μας πει ότι όσοι στιγματίσαμε την προκλητική συμπεριφορά του ζεύγους του νέου Μωυσή στην Πάρνηθα κάνουμε φτηνή αντιπολίτευση
Προφανώς σε αντιδιαστολή με τον ίδιο που κάνει "ακριβή" φιλοκυβερνητική προπαγάνδα στα όρια του εμετικού.

Καμιά έκπληξη. Οταν την σύζυγό του, Όλγα Μπαλαούρα, νηπιαγωγό στο επάγγελμα, η κυβέρνηση των αρίστων την διορίζει διοικητή στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», όμως και να το κάνουμε έχεις μια "υποχρέωση" απέναντι στον "ευεργέτη" σου.

Την στιγμή που το όνομα σου περιλαμβάνεται στη «λίστα» Νικολούδη και κανονικά έπρεπε να ελεγχθεί πώς απέκτησες πάνω από 2 εκατ. ευρώ και τα έβγαλες στο εξωτερικό και η υπόθεση σου "μυστηριωδώς" εξαφανίζεται, κάπου "χρωστάς γραμμάτια" και οφείλεις να τα ξεπληρώσεις.

Οταν έχεις κατορθώσει να κερδίζεις το παντεσπάνι σου, γράφοντας μυθοπλασίες, κάνεις δηλαδή άρθρα τις φαντασιώσεις σου ( όπως αυτό που ισχυριζόταν ότι μέλη του «Ρουβίκωνα» με «καταδρομικό τρόπο που δρουν τα μέλη της οργάνωσης εισέβαλαν στο Μέγαρο Μαξίμου, έπιασαν στον ύπνο αστυνομικούς και προσωπικό και έφτασαν ώς το γραφείο του Πρωθυπουργού». Εκεί ο Τσίπρας  «είδε τον... Ρουβίκωνα ιδίοις όμμασι»...), σημαίνει ότι η κατρακύλα σου δεν έχει πάτο.

Και επειδή εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε τα "κοσμητικά" επίθετα που αξίζουν στον Γ. Παπαχρήστου σας παραπέμπουμε σε ανάρτηση του Π. Πολάκη στην οποία ο γραφιάς του Μαρινάκη χαρακτηρίζεται «οχιά» «αισχρός λασπολόγος», «λιβανιστήρι της σαπίλας» και «πληρωμένη γραφίδα της διαπλοκής»,. 

πηγη

 
Top