Α ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ: Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ ΤΟ "ΟΡΦΑΝΟ" ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ Α ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ...

Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ή ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ...

ΑΠΟ ΤΟ ZOUGLA.GR

Μία νέα υπόθεση απασχολεί έντονα τους Σπετσιώτες. Πληροφορήθηκαν πώς ένας πρώην Δήμαρχος τους, ο Ευάγγελος Κονταξάκης δεν ακολούθησε την πεπατημένη , «Από Δήμαρχος κλητήρας» την πραγματικά ελκυστικότερη προοπτική, από Δήμαρχος στο…. Δρομοκαΐτειο. 

Όχι, δεν τρελάθηκε ο άνθρωπος. Τοποθετήθηκε στο γνωστό Ψυχιατρείο ως Αναπληρωτής Διοικητής  διότι ως γνωστόν αν έχεις τύχη διάβαινε και μπάρμπα από την Κορώνη προσθέτουμε εμείς. 

Ο κ. Κονταξάκης υπήρξε αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού στο Δικαστικό του Σώμα και με αυτήν την ιδιότητα είχε την ευκαιρία ή την τύχη να υπηρετήσει υπό τον Άκη Τσοχατζόπουλο στον τομέα των εξοπλιστικών προγραμμάτων (θου φυλακή τω στόματι μου) ως νομικός σύμβουλος. Αργότερα παρέμεινε στη θέση του ως σύμβουλος του κ Παπαντωνίου. 

Ουδείς γνωρίζει το πώς ακριβώς συμβούλευε τους δύο Υπουργούς του αλλά και οι δύο ,ο πρώτος περισσότερο και ο δεύτερος λιγότερο κατέληξαν στην φυλακή συν γυναιξί. 

Ο κ. Κονταξάκης στη συνέχεια εξελέγη δύο φορές Δήμαρχος στις Σπέτσες, το 2006 και το 2010  (το περίφημο δις εξαμαρτείν εδώ αφορά τους ψηφοφόρους και όχι τον ίδιο).

 Άφησε μία πικρή γεύση πίσω του με τις δύο θητείες ο κ. Κονταξάκης αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας. Αν και από την Νέα Σμύρνη όπου κατοικεί, κατάφερε να αποκτήσει νέες φιλίες (κονέ το λένε στην πολιτική ορολογία) .'

Όμως  από την δεξαμενή πολιτικών φίλων του ΠΑΣΟΚ κατέληξε στην δεξαμενή φίλων  της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι έγινε έμπιστός του κ. Κατσαφάδου βουλευτή Πειραιά και Νήσων . 

Ο πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας εκτιμώντας προφανώς τα προσόντα του πρώην Δημάρχου και πρώην συμβούλου του κ. Τσοχατζόπουλου και νομικού συμβούλου του κ. Παπαντωνίου . 

Έτσι τον τοποθέτησε ως Αναπληρωτή Διοικητή στο Δρομοκαΐτειο  εξέλιξη η οποία πιστοποιείται από την δημοσίευση της τοποθέτησης σε ΦΕΚ. 

Συνταξιούχος πια ο Ευάγγελος Κονταξάκης προφανώς ο άνθρωπος βαριόταν να γυρνά από πολιτικόν γραφείον εις πολιτικόν γραφείον παίζοντας παρτίδες πολιτικού τάβλι  και προτίμησε την νευραλγική  θέση του δεύτερου έστω  τη τάξη στην διοικητική ιεραρχία του  Ψυχιατρείου.

Στις Σπέτσες η τοπική κοινωνία βοά όπως πληροφορείται η στήλη.  Μικρό χωρίο κολαούζο δεν θέλει, επιμένει να λέει ο λαός . 

Η τοπική κοινωνία γνωρίζει  από πρώτο χέρι τις ικανότητες, τις δυνατότητες και τα …. «ταλέντα» του πρώην Δημάρχου του νησιού. 

Ορισμένοι συμπολίτες του δεν διατηρούν βλέπετε κοντή την μνήμη όπως συνηθίζεται στην πολιτική. 

ΠΚ

 
Top