Μια σοβαρή υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην Κρήτη χειρίζονται τις τελευταίες ώρες οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, οι αρχές έχουν προχωρήσει σε μία σύλληψη, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου. Πρόκειται, πιο συγκεκριμένα, για έναν 54χρονο γυμναστή, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς είχε αποθηκευμένες στο κινητό του, φωτογραφίες παιδιών τη στιγμή που βρίσκονταν σε αποδυτήρια αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως επίσης και φωτογραφίες γυμνών παιδιών σε παραλίες. Όπως διαπιστώθηκε, στη συνέχεια από τις έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του, είχε επίσης στην κατοχή του δεκάδες σκληρούς δίσκους με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Πώς οδηγήθηκαν οι αρχές στη σύλληψή του

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής, όταν ο 54χρονος άνδρας είχε πάει σε παραλία του Δήμου Μαλεβιζίου για μπάνιο. Σε κάποια στιγμή, ωστόσο, μία μητέρα που είχε πάει στη θάλασσα με τα παιδιά της, αντιλήφθηκε ότι ο συλληφθείς έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό του μικρά παιδιά. Η αντίδρασή της ήταν άμεση, καθώς του ζήτησε τον λόγο σε έντονο ύφος.

Ο 54χρονος ήρθε σε αμηχανία και έδειχνε έντονα ανήσυχος, προσπαθώντας να σβήσει το υλικό που είχε καταγράψει στο κινητό του. Η γυναίκα, όμως, ενημέρωσε άμεσα τις αρχές και λίγη ώρα αργότερα άνδρες του Α.Τ Περιφέρειας έσπευσαν στην παραλία οδηγώντας τον γυμναστή στο αστυνομικό τμήμα.

Όπως διαπιστώθηκε στο κινητό του υπήρχαν καταγεγραμμένες φωτογραφίες παιδιών, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν δεκάδες σκληρούς δίσκους με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Με εντολή του εισαγγελέα ο 54χρονος κρατείται, ενώ η έρευνα των διωκτικών αρχών συνεχίζεται.

 
Top