Πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν απορήσει για ποιο λόγο ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε unfollow στο Instagram τον Σάκη Τανιμανίδη. 

Οι δυο τους εκτός από το γεγονός ότι συνυπήρξαν στο πρώτο Survivor (ο ένας ως παρουσιαστής και ο άλλος ως παίκτης και νικητής αυτού) για ένα διάστημα έκαναν και παρέα. Μάλιστα, ο Ντάνος ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του Τανιμανίδη στο γάμο του με την Χριστίνα Μπόμπα.

Λίγους μήνες μετά και ο Αγγελόπουλος αποκάλυψε το λόγο που έκανε το περιβόητο unfollow. Το βράδυ της Πέμπτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και πριν συναντηθεί στο πλατό με τον παρουσιαστή, πέρασε από το δωμάτιο με τις «Μύγες». Και όταν οι τρεις παρουσιαστές τον ρώτησαν για το unfollow, εκείνος δε δίστασε να απαντήσει.

«Δεν πιστεύω ότι όσους ακολουθείς ή σε ακολουθούν στο Instagram είναι και φίλοι σου πραγματικοί Ή ότι δεν είναι, αν δεν ακολουθείς κάποιον», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι στα social media ακολουθείς κάποιος είτε γιατί είναι φίλος σου είτε γιατί σε ενδιαφέρει η ζωή του. Απλά κάποια στιγμή, μέσα στο ξεκαθάρισμα που κάνω, είπα ότι δεν με ενδιαφέρει η ζωή του Σάκη Τανιμανίδη».

 
Top